bolek Postat Octombrie 11, 2019 Partajează Postat Octombrie 11, 2019 Acum 3 ore, gauss a spus: Entuziasmul scade cu varsta si experienta . Mai ales cu varsta . Vorbesc in nume propriu , la altii poate creste ... M - as bucura sa fie si la mine la fel . Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 11, 2019 Partajează Postat Octombrie 11, 2019 Clopotelul gaussian Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 5, 2020 Partajează Postat Ianuarie 5, 2020 3 ian 2020, in gradinita blocului vecin: Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Ce temperatura au caloriferele voastre azi? Noi nu avem repartitoare, am robinetele la max dar caloriferul pare a avea cam 35 grd. Tremur cu un pulover pe mine. Cine decide temp. agentului termic, dupa ce regulamente? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Firea, are o sirma, probabil din bimetal in c..., e folosita pe post de termostat... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Ce raspuns este asta? Pareai un om mai echilibrat, nu puteai sa te abtii daca nu prezinta interes problema? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Doar umor, negru, la o situatie actuala si acuta a termoficarii din Bucuresti. Deranjeaza, report si se sterge de catre moderator fara probleme din partea mea! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Să înţeleg că nu vă puteţi debranşa de la termoficare ? Era mai practic să aveţi propria centrală murală, vă dădeaţi căldura cum vă plăcea, dar ştiu că în unele oraşe nu se mai permite debranşarea de la termoficare, că ar muri paraziţii de foame... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 (editat) E vorba despre Bucuresti unde Primaria Capitalei impreuna cu onor Primarul General, ma rog primarita, au facut pe drak in patru ca efectiv sa nu te mai poti deconecta de la sistemul centralizat. De aia si reactia mea, afectat direct nu sint dar este un precedent periculos acea hotarire si pentru restul oraselor din tara, arata ca se poate aplica o politica de monopol! Editat Ianuarie 14, 2020 de Ion_Bumbu Typo Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 (editat) Au incercat si altii sa lege de ''glie'' pe cei racordati la sistemul centralizat, dar nu le-a tinut. Vorbesc, nu din auzite, ci din proprie proprie experienta. Si-n Bistrita au incercat tot felul de smecherii, pina cind lumea a rabufnit. Din '86 sau '87 am centrala proprie in apartament. Prin '83 lumea a inceput sa-si monteze contoare de apa AEG in bucatarie si baie, atit pentru apa rece cit si pentru apa calda. Abia de atunci am inceput sa platim ce consumam. Dupa ce mi-am montat centrala de apartament, am renuntat la contorul de apa calda. Plateam doar apa rece! Unii din comoditate nu si-au montat centrale pina cind pretul gigacaloriei a luat-o razna. Editat Ianuarie 14, 2020 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Cu cativa ani in urma si la inceput de aprilie frigeau caloriferele, ne luptam cu administratia sa opreasca de la distributia blocului. Facturile erau foarte mari. In iarna aceasta am vazut un anume control, seara sunt suficient de calde iar ziua temperatura caloriferelor parea a avea legatura cu cea de afara. Chiar mi se parea o anumita normalitate si am crezut ca poate este o hotarare publicata de care nu am stire. Dar de o saptamana cam tremuram la calculator, am pus paturi pe la usi. Am vorbit cu un vecin, el a observat acest control in sensul ca este redusa temperatura la ora 5, la 7 este ridicata iar in timpul zilei nu stie situatia ca lucreaza. Tremuratul asta din ultimele zile m-a facut sa postez, am crezut ca o fi o reglementare pe care nu o cunosc. Eventual asteptam o parere a cuiva din sectorul 3 sa vad daca e ceva general sau poate la centrala noastra locala avem un individ "ecologist". Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 (editat) Pai la cit de subred e sistemul de incalzire centralizata din Bucuresti, sa nu se mire nimeni cind se vor trezi intr-o buna diminata, cu bruma la nas. Editat Ianuarie 14, 2020 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Pai in fapt s`ar putea ca cei mai ecologisti sa fie primarii de sector deoarece pretul gigacaloriei este subventionat cam 50% in Bucuresti. Cit plateste abonatul atita plateste si primaria... Prin urmare s`ar putea sa fie mai multi "ecologisti" pe traseul tevii de caldura, noroc ca anul acesta a fost o iarna foarte blinda pina acuma. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Acum 3 minute, Ion_Bumbu a spus: Pai in fapt s`ar putea ca cei mai ecologisti sa fie primarii de sector deoarece pretul gigacaloriei este subventionat cam 50% in Bucuresti. Cit plateste abonatul atita plateste si primaria... Prin urmare s`ar putea sa fie mai multi "ecologisti" pe traseul tevii de caldura, noroc ca anul acesta a fost o iarna foarte blinda pina acuma. Te rog sa nu mai intervii la subiecte deschise de mine. O dai in glumite cu prima postare, eu o consider o bataie de joc. Posteaza la bancuri din prea plinul inspiratiei umoristice. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 (editat) Va multumesc de atentie, sa fiti sigur ca voi mai inteveni, doar sa merite atentie. P.S. Problema cu doamna Primar din pacate nu`i banc, este o realitate! Editat Ianuarie 14, 2020 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Postări Recomandate