Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 13 ore, icar a spus:

Validae are dreptate. Am citit postul si habar nu aveam la ce te referi! Am cautat o postare anterioara, la care credeam ca ai facu referire.

D-le, cu toata seriozitatea, nu intelegi ca nu stiu ce doresti sa scoti in evidenta? Ce este neclar ce am postat? Nu reuseam sa nimeresc codurile date de posta pt inscriere la ei si mi-a venit ideea sa cer ajutor aici. Deoarece raspunsul a venit prea tarziu am incercat si la cunostinte pe W-app, dar fara folos cum am si subliniat. Ce am facut nefiresc si ce raca am cautat?

De aceea am intrebat ce post, poate faceai referire la ce am scris in aprilie.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mai m-am laudat eu cu diverse cumparaturi si nu am trecut la executare.

Ultima "fitza", ma gandeam sa incerc asa ceva:

scuter1.jpg

############################33

Sunt in pericol cu el pana la piata (2 statii) si la casa veche (2km)? Se simt deranjati soferii ca in cazul trotinetelor?

Sa caut ceva cu baterii litiu?

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Nu ar fi trebuit să existe diferență intre măsurători, asta cred că denotă o calitate slabă a aparatului.Presupunând că bateriile erau mai slabe, se realiza presiunea  necesară într-un timp mai lung decât pe sursă, dar presostatul tot la aceeași valoare oprea compresorul.Iar diferența de tensiune de alimentare nu ar fi trebuit să dea diferențe de citire, presupunând că alimentarea electronicii are totuși o anumită plajă de variație permisă....

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
1 oră în urmă, antemir a spus:

Adică, un transformator este reversibil ?

Stiu ca sunt politicieni cu diplome de ingineri si care urmeaza sa termine si liceul pentru BAC. Ei ar pune sigur o asa intrebare. Ce inseamna transformator reversibil? Da, poti folosi o infasurare fie primar fie secundar, traful poate fi coborator sau ridicator. Dar eu nu le-am intors "geometric" in ambele cazuri sunt coboratoare.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, antemir a spus:

Poate trebuia să aleg alt cuvânt.

Pai alege-l, altfel de unde sa stiu ce nu intelegi din simulare si care ar fi rostul ei de am postat-o?

Am mai auzit prostia asta ca nu se comenteaza simularile puse de mine. De unde sa stiu eu care este cauza? Poate e treaba de pensionar si oamenii tineri au lucruri mai importante de facut, trebuie sa-si hraneasca familia. Eu am o viata simpla, in fiecare luna o tanti imi aduce un plic cu bani, asa ca neavand griji, fac simulari.

Ar fi grav daca cineva ar spune ca doreste sa dezbatem simularea si eu l-as trimite la plimbare. Daca ai un asa exemplu evident, poti sa ma acuzi sau sa ma raportezi moderatorilor.

Hai sa-ti dau un indiciu, este continuare la simularile din topicul cu semnal dreptunghiular si care a fost inchis. Macar la bodega nu vin expertii in audio pe lampi si poate ne "balacim in suc propriu" cei de nivel mediu.

Link spre comentariu

Exact la ignoranța asta mă refeream. Asta e pentru @antemir....

Chiar nu ai văzut (și recunoscut) oscilogramele pe care v-ați bălăcărit atâta pe topicul despre utilizarea ,,undei pătrate,, la testarea audio ? Sau acolo erai ocupat doar să pui întrebări de școlar din clasele V - VIII ?

Dacă nu se supără dl. miticamy că-i deturnez un pic topicul, te-aș întreba @ antemir:

Ce profesie ai ? Și ce vârstă ? Dar serios...

Eu sunt de profesie lăcătuș mecanic și am 54 de ani.Ce știu pe lângă ,,calificarea de bază,, am învățat din pasiune și curiozitate.Când nu erau nici feisbucul și nici internetul, citeam cărți/reviste.Acum nu stau pe feisbuc sau tik-tok, când nu am ce  face, mă uit pe net mai mult după chestii care îmi sporesc cultura generală, nu după prostii.Omul cât trăiește învață...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări