Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II

Vizitator

Postări Recomandate

Exact ca pe forum cand apar taberele radicale:

Merită ca premiu o căcărează naturală de sezon acest film.
Nu este despre Taximetrie ,nu este despre nimic, sunt doar cocălărisme de bordură care prind doar la borduriști.

Pierdere de vreme. Scenariu slab, prea multe injuraturi, dar asta se cere pe piața....ieftin si calitate proasta. Asta e si societatea!Foarte trist ce am devenit....

Mintea unora bubuie rau rau de tot de prostie. Nu filmele ci mintile inguste ale unora carora le cade greu la stomac sa gandeasca. Snobilor vremurilor actuale ,lor le bubuie mintile. Taximetristii este radiografia societatii de zi cu zi ,fie ca ne place sau nu. E un film f bun . Cel putin tema tratata.

Am rezistat primele cinci minute și asta pentru că o actriță draga mie l.a recomandat pe FB! Degeaba, degeaba! Mergem de.a.noaselea cu toate! De ce atâta urâciune in limbaj? Daca nu poți fi convingător fara sa inunzi cu înjurături și obscenitati, dispari din meseria asta!

Mie mi se pare ca este unul dintre ful.ele reușite din ultimii 10 ani.Trecand peste limbajul licențios care pe mulți ortodocsi travestiți i a oripilat, înțelegând substratul relațiilor interumane pe care producătorii au încercat sa l sublinieze, da, pot spune ca e un film reușit.
Nu poți cere celor care sunt fani tik tok sa înțeleagă filmul

Link spre comentariu

Cred că era bine să fi menționat la început ceva de genul: Am văzut filmul ,,Taximetriști,, și uite ce cred eu.

Citind primele propoziții nu știam cărei postări anterioare îi corespunde, iar ultima era aia cu autostrăzile bengoase din Irak....ceață la mal.

Link spre comentariu

Este un topic fara pretentii, personal daca este permis asa ceva si deschis doar celor care ma agreeaza asa cum sunt. Imaginea din Irak este postata cu 18 ore inainte si nu vad ce legatura are cu forumul.

Pentru ca am inceput postarea cu o precizare clara:

CITAT:  Exact ca pe forum cand apar taberele radicale:

Iar ":" arata ca se refera la ceva ce urmeaza, nu la ceva ce a fost anterior. M-as simti mai bine daca m-ai trece la "ignore" decat sa ma critici in zi de sarbatoare. 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, XAN77 a spus:

mersi @validae am citit de 2 ori postarea și tot nu vedeam la ce film se referă :D

Da' nu mai citi nene postarile mele, te obliga cineva? 

Asta am dorit eu sa scot in evidenta, ca este vorba despre un anume film?

Nu, am vrut sa arat ca pe orice subiect apar doua tabere diametral opuse incat nici nu mai conteaza despre ce discuta. Iar cineva care ar fi dorit sa isi faca o idee despre film inainte de a-l viziona, cred ca va fi foarte derutat.

Inca o data, "finutii", pretentiosii si alte delicatesuri sunt rugati sa caute topice de nivelul lor sau sa deschida subiecte de inalt nivel.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

validae.La astea e ca la cărţi,mai dai o dată şi vezi dacă îţi iese ceva "citibil".

Mãine,poimâine,când se va utiliza AI la greu,ce test o să fie??

Şi mie mi s-a părut aceiaşi combinaţie ca cea citită de ratza.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, icar a spus:

Validae are dreptate. Am citit postul

Asta! Citare trunchiata pentru a dovedi ceva.

Vad o tendinta de a cauta pricina. Nimeni nu are ceva cu dvs., dar respectul fata de interlocutor, conteaza.

Editat de icar
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări