Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II

Vizitator

Postări Recomandate

Un utilizator care trece de la telefon cu taste la A03, are impresia ca telefonul e racheta. Un utilizator care trece de la P30 pro, sau A71 ca sa ramanem in brand, la A03 i se pare o  gluma tehnica. De asta si parerile de la multumitor la excelent. Totul tine de pretentiile clientului. 

Ca sa dezvolt, sunt persoane care nu au card, deci nu fac plati electronice. Pt ei lipsa functiei NFC nu e nici o problema. Pt mine e criteriu eliminatoriu.

Sunt multi care nu folosesc camera. Nu fac poze sau fac poze cu camera dedicata. Pt ei o camera performanta pe telefon nu e o cerință, pt mine e criteriu eliminatoriu, chiar daca am si cateva camere foto, nu le am tot timpul la indemana. SAMD. 

Link spre comentariu

Eu am avut pina nu demult un Nokia E6 si a fost absolut suficient ca telefon si modem.

Mai nou ca modem nu mai il pot folosi deoarece a ramas doar 2G, 4G si 5G, E6 stiind doar 2G si 3G.

Camera by default o folosesc una dedicata, ori un Canon mai mic ori FinePix.

Pentru alte aplicatii ThinkPad, navigatia dedicata si aia.

Am ceva programe rapide pentru calcul viteze de aschiere, ceva vibratii, management pentru Huawei Sun 2000 si cam atit in plus fata de E6.

Din punctul asta de vedere pentru mine trecerea la Android n-a fost un mare progres doar o caramida de telefon de care trebe sa am grija unde-l pun, avantajul e ca-i rezistent, Cat S42.

Oricum nu-l recomand, chiar nu-i deloc aratos, fitos si pentru frecat zilnic.

Daca nu scoteau 3G-ul inca ramineam pe Nokia... :(

Link spre comentariu

Probabil o sa le testez pe amandoua in magazin.

ALTELE:

The letter exchange between Bertrand Russell and Albert Einstein:
October 14, 1931
Dear Bertrand Russell, 
For a long time I have had the wish to write you. All I wanted to do was to express my feeling of high admiration of you. The clarity, sureness, and impartiality which you have brought to bear to the logical, philosophical and human problems dealt with in your books are unrivaled not only in our generation. I have always been reluctant to say this to you because you know about this yourself as well as you know about objective facts and do not need to receive any confirmation from outside. 
However, a little- known journalist who came to see me today has now given me an opportunity to open my heart to you. I am referring to an international journalistic enterprise (Cooperation) to which the best people belong as contributors and which has the purpose of educating the public in all countries in international understanding. The method to be used is to publish systematically articles by statesmen and journalists on pertinent problems in newspapers of all countries. The gentleman in question, Dr. J. Revesz, will visit England in the near future to promote the project. 
I believe it would be important if you could grant him a short interview so he could inform you about the matter. I have hesitated to ask of you this favour, but I am convinced that the project really deserves your attention.
With warm admiration, 
Yours, A.EINSTEIN
P.S. There is no need to reply to this letter.
Bertrand Russell's reply FOUR YEARS LATTER:
July 1, 1935
Dear Einstein, 
I have long wished to be able to invite you for a visit, but had until recently no house to which to ask you. Now this obstacle is removed, & I very much hope you will come for a week-end. Either next Saturday (12th) or the 19th would suit me; after that I shall be for 6 weeks in Scandinavia & Austria, so if the 12th & 19th are both impossible, it will be necessary to wait till the second half of March. 
I can scarcely imagine a greater pleasure than a visit from you would give me, & there are many matters both in the world of physics & in that of human affairs on which I should like to know your opinion more definitely than I do.
Very sincerely, Bertrand Russell

Link spre comentariu
Acum 4 ore, ratza a spus:

Da, a avut fiică-mea și nu-l recomand absolut deloc. Se mișcă în reluare.

Aia e mare problema cu telefoanele ieftine merg in reluare.Eu nu mai cumpar telefon nou sub 1500 de lei am ajuns la concluzia ca nu merita

Link spre comentariu

S20 FE are fiică-mea, cam de 1 an. Se împacă bine, e rapid, stabil și are și camere bune. 

Acum 4 ore, dumitrumy a spus:

Sa zicem ca mai strang bani pana in toamna, ce ziceti de seria urmatoare?

tel44.jpg

Din cele de mai sus, clar S20 FE isi merita banii. A33 nu e nici pe departe la acelasi nivel, dar e la acelasi preț, probabil e de data mai recenta fabricat (2022 vs 2020).

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări