Stefan Postat Septembrie 7, 2022 Partajează Postat Septembrie 7, 2022 Acum 4 ore, dan cod a spus: Când am zis 60 la ambele e de fapt 60+60. Țepari! https://www.fancourier.ro/estimare-cost/ Calculați pentru unul sau doua pachete, greutate și dimensiunile total nu per pachet. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Mie mi-au băgat ceva kg în plus, atunci când am trimis ceva. Ba chiar m-au certat... Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 AWB ul îl fac eu din cont. Nu are cum sa modifice curierul nimic, decât dacă face alt AWB. Și asta doar dacă sunt diferențe majore între ce am trecut eu, și ce este fizic. De regula cântăresc și masor coletul, datele sunt reale, deci nu are motive sa modifice nimic. El doar scanează și lipeste foaia pe colet în acel plic autoadeziv. Link spre comentariu
Mitica M. Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Acum 3 ore, maresaldeflota a spus: Mie mi-au băgat ceva kg în plus, atunci când am trimis ceva. Ba chiar m-au certat... Dupa cum spune si Doru daca ai greutatea si dimensiunile fizice inscrise corect in comanda de pe site atunci curierul doar lipeste plicul pe colet fiindca unele cutii chiar daca sunt usoare dar voluminoase le taxeaza la "greutate volumetrica". Ori pe site asta se intampla automat si calculeaza pretul in consecinta. Oricum ar fi ar trebui sa zicem saru'mana ca vin dupa ele pana la adresa in aceeasi bani. In tarile din vest multi te taxeaza in plus pt. preluare, pretul fiind mai acceptabil daca il "azvarli" tu la unul din sediile/punctele lor zonale de colectare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Nu curierul respectiv, nu știu cine, eu l-am cântărit și avea vreo 15.3 ei au zis ca 21... Nu eu am plătit transportul ci cumpărătorul,de aia nu am făcut gură. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 S-a scumpit și serviciul asta. Colet de pana în 1kg, la Argeș din Iași, a costat 36 lei, în condițiile în care la prețul vechi era max 25 lei. Taxa pt ramburs s-a majorat binișor, tot cu cca 10 lei, era 20 acum e 33 la suma calculata, dar acum exista posibilitatea sa dai un cont Iban și sa nu mai plătească destinatarul și taxa pt ramburs. E un avantaj, îl scutește de o cheltuială, și tu primești banii mai repede decât dacă i-ar aduce curierul. Banii aveau alta filiera, veneau cu masina de valori, și făceau și 10 zile. Nu aveau nici o graba, și tu oricum trebuia sa aștepți. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Acum 3 ore, maresaldeflota a spus: Nu curierul respectiv, nu știu cine, eu l-am cântărit și avea vreo 15.3 ei au zis ca 21... Ei aveau cantar sovietic Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Au profitat de faptul că plata transportului era la cumpărator. A plecat la... Iași, și a ajuns bine. A costat vreo 80 de lei. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Mare atenţie când trimiteţi aparatură sensibilă/fragilă cu Fan Curier. Am trimis odată un aparat de măsură la Bucureşti, un Megohmmetru analogic şi a ajuns întreg, dar cu instrumentul de măsură întrerupt, dovadă că a fost izbit repetat. Eu îl trimisesem învelit în folie cu bule şi în cutie de carton, dar n-a fost suficient.Destinatarul m-a vertizat că Fan Curier ar folosi la magaziile centrale benzi de sortare, unde marfa e răsturnată şi împinsă în mod repetat, dar nu e exclus nici să fi fost folosită cutia impropriu de către manipulanţi.Zic asta fiindcă am mai trimis o dată un aparat de măsură (ESR-metru analogic) şi acela ajunsese fără probleme fiind ambalat asemănător.... Eu unul m-am învăţat minte de atunci, dacă mai trimit ceva sensibil, nu mai folosesc sistemul de curierat, voi trimite prin persoane de legătură, pe trenuri sau auto... Probabil ar fi trebuit să-l bag într-o cutie de mari dimensiuni, învelit cu o juma de metru de folie cu bule şi/sau bile de polistiren ca să ajungă intact, deşi nu poţi fi sigur niciodată.. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Este si motivul pt care nu as trimite aparate de masura in tara. Acum sunt tranzistori si electrolitici, pericolul este foarte mic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 (editat) Da, dar dacă așa a vrut cumpăratorul, a zis că își asumă. Am trimis un amplificator pe lămpi și lămpile aferente. A plătit de la început... treaba lui, am zis. Editat Septembrie 8, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Acum 40 minute, validae a spus: dar nu e exclus nici să fi fost folosită cutia impropriu de către manipulanţi. Cand trimit in zone limitrofe ale tarii, din masina mare cu colete se predau masinilor mai mici. Se arunca cu ele de la un sofer la altul intre masini. Daca-i suna telefonul aluia de la preluare, ghinion, nu mai prinde coletul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 De ambalat a fost ambalat anti tanc, dar înăuntrul lui nu ai cum să îl aperi. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Am primit un traf sursa amplif YAMAHA. Am pus in viteza ce am avut pe masa: Lrez=20uH si Crez=180nF. Rezultat: Si montajul: Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 E de bine? Link spre comentariu
Postări Recomandate