Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 49 minute, dan cod a spus:

Dacă sunt doua cutii cu același destinatar el va plăti transportul separat pe fiecare deci dublu. 

Dacă sunt prinse între ele, este un singur colet și se plătește un transport. Mie niciodată nu mi-au comentat la cutii indiferent de care au fost. 

Multumesc mult, foarte lamuritor. Ieri m-am plimbat pe la piata Minis dar era dupa 18 si majoritatea aruncasera deja ambalajele. Azi incerc la LIDL si farmaciile din zona.

EDIT: (citat)----

Postat Luni la 18:08

Daca sunt doua cutii le unesti cu banda scoci si lipesc ei pe el awb-ul desi am impresia ca le pot lua si ca atare adica doua colete.

Scuze, abia azi am vazut postarea, a fost mascata la afisare subiect nou de cea a lui &Stefan. Multumesc de raspuns dar cum nu am primit semnal de graba de la doritor mai caut o cutie potrivita.

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu
Acum 4 ore, dan cod a spus:

Dacă sunt doua cutii cu același destinatar el va plăti transportul separat pe fiecare deci dublu. 

Dacă sunt prinse între ele, este un singur colet și se plătește un transport

Ori plătești de doua ori câte 25 lei, ori plătești odată 50...60 lei, tot acolo e. Plata se face în funcție de gabarit și greutate (printre altele) . Ce am observat în ultimul timp, mai deformate ajung cutiile la destinație prin curier, decât prin poștă. 

Link spre comentariu
Chiar acum, doru3160 a spus:

Ori plătești de doua ori câte 25 lei, ori plătești odată 50...60 lei, tot acolo e. Ce am observat în ultimul timp, mai deformate ajung cutiile la destinație prin curier, decât prin poștă. 

Nici vorba. Ei taxează minim 1kg apoi prețul urca cu fracții pe kg. O spun din experienta. Un coleg în loc sa îmi trimită un colet a trimis doua și am plătit transportul la ambele vreo60 lei. Asa plăteam vreo 70 cu tot. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări