nelu F Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 Otetar galben. https://sweetgarden.ro/otetar_galben_(koelreuteria_paniculata) Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 @dumitrumy, va recomand aplicatia PlantNet. Cu o poza facuta cu telefonul, la frunza sau fruct, va spune ce planta/arbore este. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 Folosesc cu incredere aplicatia BodegaELF.net. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 Acum 41 minute, dumitrumy a spus: Folosesc cu incredere aplicatia BodegaELF.net. Este mult mai interactiv, primesti raspunsuri si la ce nu ceri... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 Eu nu folosesc telefon, am gasit ceva asemanator pt PC: https://identify.plantnet.org/ro Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 Pai e exact versiunea PC pentru ce am recomandat eu ca aplicatie telefon. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 Personal sunt cam dezamâgit de softurile de recunoaştere plante.N-am găsit ceva acceptabil pentru planta "Mărită-mă mamă"!Tot felul de variante,dar nu identice cu originalul... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 Am fost la DIGI si am cerut pachetul extins de programe. Mi-a spus ca o sa coste 30 lei fata de 26 lei pachetul de baza. Mi-a dat si un Smart CAM pe care doar il introduc in TV si gata! A aparul ceva mesaj de eroare la program codat, am mai citit cate ceva si am observat ca apar poze si cu un card pe care eu nu l-am primit. A uitat domnisoara sa mi-l dea sau nu am cerut eu ce trebuie? Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 De câțiva ani de zile noile smartcam-uri nu mai au nevoie de cartelă adițională. Poate domnișoara a uitat să îl activeze. Se poate verifica dacă este activ sunând la call center la ei, vă pune robotul să introduceți seria smartcam-ului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 Durează un pic până se împerechează din sistem,întotdeauna am așteptat. https://www.hdsatelit.com/2018/11/smart-cam-plus-noua-generatie-de-cam.html?m=1 Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 Ce nu am aflat (sau nu am citit/ cautat) este ce canale suplimentare intra cu noul tip de abonament fara alte plati suplimentare/ extraoptiuni cum ar fi HBO etc. Adica pt ce mai platesc 4 lei pe luna. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 Maxpack, HBO, Film Now, 4k sau Adult. Mie nu mi-a mers nici History.(dacă sunt activate). Merg programele care afișau că u e introdus smartcam-ul. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 (editat) Acum 47 minute, maresaldeflota a spus: Maxpack, HBO, Film Now, 4k sau Adult Acestea sunt cu plata suplimentara, eu am intrebat ce primesc pt 4 lei in plus. Se pare ca acesta este pretul pt "interfata", adica pot opta pt o extraoptiune. Editat Iulie 27, 2022 de dumitrumy greseli de scriere Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 7, 2022 Partajează Postat August 7, 2022 Ati intalnit asa ceva sau sunt atat de vechi incat nu pot fi identificate? Vream sa pun si dimensiunile dar nu stiu pe unde le-am pus. Link spre comentariu
Postări Recomandate