Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme marunte II

Vizitator

Postări Recomandate

Am fost la DIGI si am cerut pachetul extins de programe. Mi-a spus ca o sa coste 30 lei fata de 26 lei pachetul de baza. Mi-a dat si un Smart CAM pe care doar il introduc in TV si gata! A aparul ceva mesaj de eroare la program codat, am mai citit cate ceva si am observat ca apar poze si cu un card pe care eu nu l-am primit. A uitat domnisoara sa mi-l dea sau nu am cerut eu ce trebuie?

digi.jpg

Link spre comentariu

De câțiva ani de zile noile smartcam-uri nu mai au nevoie de cartelă adițională.

Poate domnișoara a uitat să îl activeze. Se poate verifica dacă este activ sunând la call center la ei, vă pune robotul să introduceți seria smartcam-ului.

Link spre comentariu

Maxpack, HBO, Film Now, 4k sau Adult. 

Mie nu mi-a mers nici History.(dacă sunt activate). Merg programele care afișau că u e introdus smartcam-ul. 

Link spre comentariu
Acum 47 minute, maresaldeflota a spus:

Maxpack, HBO, Film Now, 4k sau Adult

Acestea sunt cu plata suplimentara, eu am intrebat ce primesc pt 4 lei in plus. Se pare ca acesta este pretul pt "interfata", adica pot opta pt o extraoptiune. 

extra.jpg

Editat de dumitrumy
greseli de scriere
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări