stefan ursan Postat Septembrie 11, 2019 Partajează Postat Septembrie 11, 2019 salutare,as vrea sa vand un amplificator vechi pentru chitara sau phono,nu stiu exact destinatia lui de la momentul fabrictiei dar eu il folosesc cu succes la chitara electrica in principiu functioneaza bine dar ar trebui schimbati electroliticii eu i-am schimbat cablul de alimentare cu unul care are si fir de masa si cablul de legatura intre cele 2 sasiuri(nu am reusit sa l recuperez pe cel original) deasemenea am schimbat si lampa ez81(o am si pe cea originala) lampile sunt originale si sunt 3xecc83 1xecc82 1xez81 2x el84 toate tungsram cred ca eu am fost prima persoana care l-a desfacut vreodata am la el si 2 mufe compatibile si lampa ez81 noua difuzoarele sunt de 10 toli si sunt ca noi am si schema (datorita elforum) pretul este 800 ron negociabil,il vand pt ca mi am luat un amp de chitara profi telefonul meu este 0745100664 amplificatorul se afla in zona cartier andronache din bucuresti mare respect! Link spre comentariu
stefan ursan Postat Septembrie 17, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2019 se poate inchide,multumesc elforum! Link spre comentariu
Postări Recomandate