Vizitator Postat Septembrie 11, 2019 Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Una pe bune,cu scule, să văd care mai râde : https://www.google.com/amp/s/www.thesun.co.uk/news/9892181/mexican-gang-torture-rapist-pit-bull-genitals/amp Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 11, 2019 Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Circula filmuletul cu pitbulul ala pe niste canale de ''uațap''. N-am putut sa ma uit la el. Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 11, 2019 Partajează Postat Septembrie 11, 2019 (editat) Pune-l aici sa vada @megabit ce se intampla cand "jigodia batrana si chioara si pechinezul jigarit" rup gardul de 100 de metrii. Editat Septembrie 11, 2019 de andrei_ Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 11, 2019 Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Cine ar avea chef de așa ceva, știu , apropo, și cazuri de cai castrați care s-au răzbunat pe proprietari castrandu-i la rândul lor! (pe timpuri chestii de astea (2007) circulau pe dc++, erau filmulețe cu decapitari pe bune facute de catre jihadiști, nu am avut curaj să mă uit cum moare un om)! Bine că s-au mai potolit! Link spre comentariu
Postări Recomandate