Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stie Cineva De Ce Are Sters Contul Colegul Costica LCD?

Florinel TV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adydep

3

• megabit

2

• Florinel TV

2

• Mircea

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 2 minute, Thunderer a spus:

Dupa Cum Spunea, Voia Sa-si Faca Propriul Forum. Ii Uram Succes!

Nui adevarat ce spui , pe el la pus moderator dani si nu stia sa modereze , dar sa isi faca propriu forum , tu stii ce spui?

Link spre comentariu

Poate ca nu stia sa modereze, daca nu  indeplinea minim cinci conditii  din Codul Moderatorului :

1- Invata permanent, ca sa fii apt sa ajuti in orice moment un coleg, chiar daca-ti cere lucruri absurde.

2- Gaseste solutii. Nu ai solutii, improvizeaza, nu lasa sa se observe ca ai puncte slabe.

3- Adopta tot timpul o atitudine de lider.

4- Imbraca-te frumos, dar nu foarte scump ... distreaza-te, dar nu exagera. Consuma bauturi, dar fara alcool.

5- Fii uman cu colegii, chiar si cand te injura. Fii un bun incasator.

Link spre comentariu
Acum 14 minute, megabit a spus:

Poate ca nu stia sa modereze, daca nu  indeplinea minim cinci conditii  din Codul Moderatorului :

1- Invata permanent, ca sa fii apt sa ajuti in orice moment un coleg, chiar daca-ti cere lucruri absurde.

2- Gaseste solutii. Nu ai solutii, improvizeaza, nu lasa sa se observe ca ai puncte slabe.

3- Adopta tot timpul o atitudine de lider.

4- Imbraca-te frumos, dar nu foarte scump ... distreaza-te, dar nu exagera. Consuma bauturi, dar fara alcool.

5- Fii uman cu colegii, chiar si cand te injura. Fii un bun incasator.

Bine ca faci pe lupul moralist,dar pe @miticamy il atacai ca o hiena.-ca nu a pus lentilele pe leduri,ca face pete-si una,si alta,numai ca sa-i faci inima area.

DL.Mitca  e un om batran si bolnav,dar a lucrat la I.C.E Felix,fabrica unde nu lucra orice musiu din Dragasani.

Am avut calculator HC 90 si HC 91 si copil fiind am tras cu ochiul prin halele acelei fabrici distrusa de tampitii astia de guvernanti.

Si de mine te luai cand mai postam pe la depanari.

Asa ca las-o mai moale,nu de alta,dar sa nu se dezlipeasca tenisii de Dragasani.

P.S. Ceva imi spune ca esti @orgasmo sau @victor_cj,etc,etc.

Link spre comentariu

Cainele vecinului ma latra pe toata lungimea gardului de 100m cand imi simte prezenta prin curte.

O jigodie batrana si chioara ... o mai articulam prin gard cu un bat, dar  schelalaitul lui antrena si pechinezul jigarat din alta curte, asa ca am renuntat sa-l mai pocnesc peste bot, ma prefac ca nu exista.

Niste javre !!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări