VAX Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Acum 2 ore, gauss a spus: In rest , abtine - te de la aprecieri despre useri , ca o sa primesti ceva . Imens de la mine , si de la altii , si palpabil de la Kremlin . Cumulate , o sa - ti ofere timp de remember , asa , mai pa indelete . Parca era bine insurubat in sistemul de dinainte de '90. V-ati laudat de multe ori cu ce productie militara faceati. Acum va pute, ati schimbat echipa. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 (editat) Acum 7 minute, VAX a spus: Parca era bine insurubat in sistemul de dinainte de '90. V-ati laudat de multe ori cu ce productie militara faceati. Acum va pute, ati schimbat echipa. Da vad ca tu regreti la greu regimu de trista amintire! Daca sistemul nu se schimba nu stiu cum te-ai mai fi putut lauda cu: Citat Baiatul meu a fost (internship) la Google doi an la rand, langa San Francisco Deci tu pana la urma cu cine tii? Acum 41 minute, Sharky a spus: chestia cu jertfa pt patrie e o prostie imensa. Patria nu (mai) exista sunt doar niste gunoaie care te trimit fara o clipire in ochi sa mori ca ei sa ramana sefi in continuare si sa traiasca regeste, pe spinarea ta. Ca e vb de capitalism sau comunism, aici nu e vreo diferenta. LIKE!!! Editat Septembrie 14, 2019 de adrian_pic 1 Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Acum 4 ore, VAX a spus: Debitati prostii imense. Semanam pe cine ne lauda. Gorbaciov s-a dus în RFG sa cerseasca bani. Avea nevoie de un credit de cel putin 200 de miliarde de dolari pentru a redresa economia, care era la pamânt din cauza cursei înarmarilor. A dat peste un vulpoi mai smecher decât el, a fost nevoit sa se multumeasca cu mult mai putin si a dat la schimb lumina verde reunificarii Germaniei. Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Acum 49 minute, adrian_pic a spus: Deci tu pana la urma cu cine tii? Nu regret vremurile de atunci, ca nu eram insurubat in sistem, ca altii care acum ii pupa pe amerloci. Mi se pare ca acum am intrat intr-un kcat si mai mare (ca tara si popor). Nu sunt prost, dar nici jigodie, de asta am stat spectator la mizeria in care am trait. Acum 15 minute, franzm a spus: Semanam pe cine ne lauda. Gogosi nemtesti. Rusia nu avea nevoie de nimic, de la nimeni, cu un lider destept si patriot. Gorbaciov a fost un tradator, a actionat distructiv. Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 (editat) Am intrat in kktu asta mare din cauza noastra, nu din cauza altora. Acum o dam in diverse si cautam vinovatul in alta parte. Editat Septembrie 14, 2019 de maxente Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Normal, de avea un lider destept ce trebuia sa faca? Sa intre cu tancurile sa ia cu japca? Si cum facea asta? Ca in cehia si hu au intrat cu japca sa opreasca revolutia, dar acu ce faceau? Peste cine intra? De unde furau? Sau mergea totu struna si erau bogati dar nu isi dadeau seama? Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 (editat) Acum 3 ore, VAX a spus: Parca era bine insurubat in sistemul de dinainte de '90. V-ati laudat de multe ori cu ce productie militara faceati. Acum va pute, ati schimbat echipa. Sa stii ca - mi pute . Mai ales ca am de ales , am facut - o de niste ani , si - mi put aia de care a ramas doar gura , carnetu' rosu si povestirile si spovedaniile la preotu' local , ala cu biroul incuiat si sigilat . Ca idee , n - am schimbat echipa , echipa m - a schimbat pe mine . Ca eram incompatibili grav . Nici o problema , ca nu - mi dadea echipa de mancare , la ei la poarta . Invers , a scazut la ei colesterolu' . N - am murit de foame , si am jucat si joc dupa regulamentul alalalt , nu mi - a fost deloc greu . S - a luat si la urmasi , au fosfor destul in cap , si l - au pus la treaba fara sa ceara nimic la vreo echipa , au ales - o pe cea care platea mai bine . Nesemnificativ , de vreo zece ori ... Mai mult , sa nu fie dubii . P.S. - aia cu rusii in Afganistan sa nu vina americanii cu rachetele mi - a placut mult . Ai gasit vreun caiet d' ala cu lectiile vizate si notate , fabricat la Zarnesti ( d'ala cu ursu' ) ? Mai baga , ca e week - end , se mai destinde lumea ! Editat Septembrie 14, 2019 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Acum 32 minute, gauss a spus: P.S. - aia cu rusii in Afganistan sa nu vina americanii cu rachetele mi - a placut mult . Ai gasit vreun caiet d' ala cu lectiile notate , fabricat la Zarnesti ? Mai baga , ca e week - end , se mai destinde lumea ! Oportunistii se dau de partea oricarui regim. Este principala lor calitate, lipsa principiilor si moralitatii. Nu ascultai Europa Libera ? La o emisiune de analiza politica (cred ca prin '87) s-au scapat si au spus ca rusii nu erau pregatiti si nici n-aveau chef sa se bage in Afganistan, dar CIA planuia sa aduca la putere un regim pro-american si sa instaleze rachete acolo, cum au facut dupa '90.Ceva se spune pe Wikipedia, dar nu in clar. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 (editat) Ai idee in ce an suntem ? Eventual cam pe unde , geografic vorbind ? ... Sau te - ai dus dimineata sa cumperi Scanteia si sa stai la coada la paine , si te - ai trezit intr - un cosmar in care nu mai recunosti nimic ? Dar sincer , ca nu ne - aude nimeni ... , si eu sunt intelegator ! Atat faptic , cat si uman . P.S. - nu mai folosi notiuni d' astea gen moralitate , ca dau din coada , si distrag atentia de la caz . Si il agraveaza . Chiar n - ai inteles asta , dupa atatea repetari ? Cam atat , topicu' e cu americani , incearca ceva (si) cu ei . 2019 . Poa' sa fie mai ciudat , lumea e intelegatoare ... Editat Septembrie 14, 2019 de gauss Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Da ma gauss, da tu nu intelegi. Daca nu venea anu 89 nu venea nici anu 2019. Este? :)) Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 (editat) Nu ! Sau da , la fel de bine ! Amandoua se termina cu 9 , deci este si anume(a) acelasi lucru ! La modul serios , are fiecare diferite pareri . Am mai scris , am vazut ( fizic ) persoane , si chiar grupuri statuate , nu alcatuite ad - hoc , care stiu ca Ceausescu e la putere . Cum anume si de ce ... , e resortul altor calificari profesionale . In rest , vorbim si noi p' aici . Daca s - ar putea , (si) cu americani , c' asa - i topicul ! California ( singura ) e a cincea putere economica a lumii , a depasit Anglia . Si are doar 14 % din totalul USA . De cand cu capitalistu' Trump , in locul urecheatului care nu stia ca a fost presedinte , si - a dat drumu' si mai tare . Ferit - a sfantu' sa cumpere pocnitori de banii de la pusculitza . Restul ... , vorbe de claca . http://mobile.hotnews.ro/stire/22430524 Editat Septembrie 14, 2019 de gauss Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Acum 15 minute, gauss a spus: California ( singura ) e a cincea putere economica a lumii , a depasit Anglia . Restul ... http://mobile.hotnews.ro/stire/22430524 Ma, tu ai de gand sa ii destrami pe americani? Bagi fitile de independenta? Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Da ! Acolo negrii nu freaca menta , cu boombox - ul pe umar , si prafu' n nas ! Prafu' e pentru albii care produc ( si pentru care muncesc si mexicanii ) ! Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Fitilu e deja bagat bine in texas, ca mentalitate ma refer. La fel cum e bagat si in orice alta tara normala. Pana la urma stii cum e, intr o haita de caini se incaiera intre ei, e nromal, dar cum apare un lup instant isi aduc aminte ca ei sunt caini si uita de certuri. Important e sa nu fie lupu prea mare. In cazul nostru suntem doar un pechinez amarat, dulaii mari fac jocurile. Pacat ca unii sunt nostalgici dupa scheunatul de alta data, si uita ca primii care dupa revo ne am cacat in cusca si am rupt plapuma lasata de stapan am fost noi, nu americanii nici rusii. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 (editat) Da ! Cam asa este . Imediat , intocmai si la timp au aparut carnea , cafeaua , benzina , televizoarele , frigiderele , pasta de dinti , Dero , sapunu' etc . Imi amintesc de un vecin mai saracutz ( si cu duhu' ... ) care a adus la copii ( 5 ) niste cascaval , si infuriat ca nu mananca , i - a luat la omor , de se auzea pe casa scarii . Idiotu' nu si - a dat seama ca copiii nu stiau ce e ... Editat Septembrie 14, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate