adrian_pic Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Acum 53 minute, gauss a spus: Asta la noi in tara , cetateni romani , nu ne impune nimeni nimc , si nu avem acte normative altele decat codul penal . Nu e cazul de exemple , sunt destule si binecunoscute . Unul s - a intamplat zilele trecute , viteza 240 km \ h , conducere cu alcoolemie aproape 2 la mie , si substante psihotrope interzise consumate . Victima , barbat de 20 si ... de ani , doi copii minori , decedat . Sunt curios cum se va solutiona , doar trebuie sa asteptam . Zic si eu ... Americaneste of course! 1 oră în urmă, -Atlas- a spus: Buna Poi ultimele postari sunt offtopic. Da, dar acum a inteles si icar ca Insula Serpilor apartine Ucrainei. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 (editat) https://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/parchetul-a-comunicat-oficial-ca-mario-iorgulescu-consumase-cocaina-si-avea-1-96-g-l-alcool-pur-in-sange-la-momentul-accidentului-577175.html E off - topic , dar e ( si ) comunicat oficial . Tot o viata de om , mort pe sosea din vina altuia . Ca Teo Peter . Eu nu as considera omor din culpa , la viteza , alcoolemia si uzul de substante interzise din caz . Editat Septembrie 13, 2019 de gauss Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 (editat) Acum 12 minute, gauss a spus: https://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/parchetul-a-comunicat-oficial-ca-mario-iorgulescu-consumase-cocaina-si-avea-1-96-g-l-alcool-pur-in-sange-la-momentul-accidentului-577175.html E off - topic , dar e ( si ) comunicat oficial . Tot o viata de om , mort pe sosea din vina altuia . Ca Teo Peter . Eu nu as considera omor din culpa , la viteza , alcoolemia si uzul de substante interzise din caz . Nevasta lui Adrian Paunescu a mai fost implicata intr-un accident care s-a lasat cu 3 morti si a luat 2 ani cu suspendare. Americaneste, nu? Cu Teo Peter sigur americanii au invocat imunitatea diplomatica, deci ..... P.S. Vezi ca asta de rula cu 240km/h cu praf in nas si alcool in bot ii place sa toace mainile cu ciocanul de facut snitele (si nu pateste nimic), watch your back! Editat Septembrie 13, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 (editat) Eu as schimba legea . Pe ici , pe colo ... , si anume prin partile esentiale . A mai fost un caz , dupa revolutie . Tinut ( cam ) sub tacere ... Un personaj ( militar ) , a savarsit un accident de circulatie in localitatea Valea Calugareasca , la mine in judet . Trec pe acolo la cateva zile ... , ma duc la o ... , la un client si prieten bun . Personajul respectiv conducea masina de serviciu , un autoturism de teren , sub influenta alcoolului , desi avea sofer profesionist ( subofiter ) de serviciu , acesta se afla pe locul din dreapta . Masina a intrat pe un acostament , statie de transport in comun , plina cu persoane care asteptau autobuzul . Cu viteza . Destula . Rezultatul ? ... 5 morti , si ceva raniti . Ce sa comentez ? ... Editat Septembrie 13, 2019 de gauss Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Acum 3 minute, gauss a spus: Ce sa comentez ? ... Cum ce? Americanii e de vina! Legea se aplica doar fraierilor, smecherii au alte legi. 1 Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 (editat) Mama lor de americani ... Reformulez : Mama lor de romani , americani ( aici ) in propria tara ! Editat Septembrie 13, 2019 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Specialii nu fac puscarie daca dau cu masina peste nespeciali. Ce dracu, nu pricepeti ! Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 (editat) Rusia isi permite , se stie de ce ... , iar gaspadin Putin si mai mult . Ca e cel mai bogat om din lume , si unul din cei mai puternici . Care de mai sus se aplica (si) la noi ? Editat Septembrie 13, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Ce ( mai ) fac americanii prin Romania . Ca nu sunt ( numai ) la M.K. Proaspete ( septembrie , luna de toamna ) , si din presa straina . Ca la noi , e ocupata cu altele : Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 (editat) Alea de la Iran ( dronele ) sunt altoite ! ... P.S. - ceva - ceva , mai cu talia I - a , mai sunt si pe la noi . Modelul de jos , si altele : Editat Septembrie 13, 2019 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Pe americani ii intereseaza Romania doar ca sa o foloseasca ca baza militara contra Rusiei. Nu investesc serios in tari care ar putea fi bombardate nuclear de rusi. Au venit doar cu apa colorata (Coca-Cola). Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 (editat) Da ! O imbuteliaza la Timken , la Ploiesti , si la Ford Craiova . P.S. - la modul serios , apa colorata din Romania e a unui grec : https://www.zf.ro/business-international/miliardarul-grec-din-spatele-coca-cola-hbc-cu-operatiuni-in-romania-isi-vinde-vila-de-35-mil-dolari-din-beverly-hills-cum-arata-proprietatea-galerie-foto-14451270 Care o cam " boteaza " , sa nu dam in tahicardie d' atata cofeina , la aia din alte tari , chiar si de prin vecini , iti iese CO2 - ul pe urechi , un pahar te tine cat doua sticle d ' astea de pe la noi . E si la Ploiesti o fabrica de imbuteliere , a fost prima ( sau printre primele ) din Romania . P.S. - mie imi place ( si consum ) numai Pepsi si asociatele . Coca - Cola am baut doar la mama ei , e altceva . Editat Septembrie 13, 2019 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Acum 1 oră, gauss a spus: Da ! O imbuteliaza la Timken , la Ploiesti , si la Ford Craiova . P.S. - la modul serios , apa colorata din Romania e a unui grec : https://www.zf.ro/business-international/miliardarul-grec-din-spatele-coca-cola-hbc-cu-operatiuni-in-romania-isi-vinde-vila-de-35-mil-dolari-din-beverly-hills-cum-arata-proprietatea-galerie-foto-14451270 Care o cam " boteaza " , sa nu dam in tahicardie d' atata cofeina , la aia din alte tari , chiar si de prin vecini , iti iese CO2 - ul pe urechi , un pahar te tine cat doua sticle d ' astea de pe la noi . E si la Ploiesti o fabrica de imbuteliere , a fost prima ( sau printre primele ) din Romania . P.S. - mie imi place ( si consum ) numai Pepsi si asociatele . Coca - Cola am baut doar la mama ei , e altceva . La Ford nu s-au implicat serios, cum au facut francezii la Dacia - Pitesti. Pentru o tara cu putere economica atat de mare, SUA putea sa faca minuni in Europa de Est (ca in Coreea de Sud). Au dat in damblageala si au investit masiv in China, tara pe care n-au cum sa o controleze politic si care este putere nucleara si concurent puternic al SUA. Bauturile racoritoare din SUA sunt chiar mai diluate ca la noi. Baiatul meu a fost (internship) la Google doi an la rand, langa San Francisco. Mi-a spus ca Coca-Cola este ca la noi doar cea in cutii de aluminiu. Restul este mai proasta. Nici fructele (unele) nu sunt bune (dulci si aromate), de exemplu lubenita este "furajera". Si eu prefer Pepsi. Coca-Cola are ceva in era care te face sa faci pipi de zeci de ori, sa consumi mai multa. Pepsi are un conservant (toate racoritoarele au, inclusiv apa plata - sa nu dezvolte bacterii) care distruge si bacteriile periculoase (anaerobe) care se inmultesc in intestine (in special in colon). Cand beau Pepsi, care " balteste in tubul digestiv, imi dispar bubele de pe corp. Coca-Cola nu are acelasi efect, pentru ca nu ajunge (cu substanta bactericida) pana la intestinul gros. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Eu prefer Coca-Cola pentru că Pepsi e mai dulce și imi provoacă iar sete la scurt timp după ce l-am consumat. Sunt curios ce gust or fi avut celebrele răcoritoare americane in anii '40 ... '50 ... '60. Pentru că în decursul timpului au tot modificat rețeta. ........................ Acum 2 ore, VAX a spus: ............... Pentru o tara cu putere economica atat de mare, SUA putea sa faca minuni in Europa de Est (ca in Coreea de Sud). Au dat in damblageala si au investit masiv in China, Americanii au demonstrat că sunt in general pragmatici și își văd clar interesele, dar au avut și administrații "ciudate" de-a lungul timpului, ultima fiind a lui Urechilă. Actuala (administratie) pare cu picioarele pe pământ, dealtfel prin tradiție republicanii au avut mai mereu viziuni concrete bazate pe realitate, indiferent de perioada istorică. Da, SUA puteau face "minuni" și în România-cap-de-pod, dar ai noștrii nu au făcut demersuri în acest sens, din '89 și până acum. Au fost prea ocupați cu inavuțirea personală și interesele de clan. Nu-s vinovați americanii. Statutul de "partener" sau "slugă" ți-l impui singur (ca țară), apropo de o postare mai veche in care m-ați citat. Încă o dată subliniez, nu sunt vinovați americanii că noi n-am fost in stare să ne promovăm interesele. Ei negociază cu un "partener" sau o "slugă", funcție de cum dorește o țară să se prezinte. Apropo de dictaturile militare din America latină a secolului trecut. Multă lume acuză SUA pe nedrept ... Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 @+_Florin_+ Americanii de rand (proveniti din Europa de Vest) au pierdut treptat controlul tarii, la fel cum au pierdut controlul tarii si englezii (regina si familia ei fiind "la panoplie"). Kissinger a fost "arhitectul" transferului de capital si tehnologie in China, sub pretextul ca dezvoltand China vor crea presiune asupra URSS-ului. In realitate a urmarit doar interese economice ale confratilor lui. Nu ati observat ca in ultimele decenii s-a dat cetatenie americana la toate scursurile, necalificate si cu naravuri rele ? Inainte se filtrau serios imigrantii. Si pe Eintein l-au tinut in studiu pana sa-i acorde cetatenia. Actuala administratie nu va face nimic (s-a vazut), pentru ca refacerea SUA presupune sa educi corect forta de munca (scoala medie din SUA fiind de nivel scazut), ceea ce nu se face in cativa ani. America va intra in picaj, tocmai din cauza nivelului scazut de pregatire al celor cu studii medii. Seria de lovituri de stat (de catifea sau militare) din Europa de Est a fost regizata in detaliu de NATO (cu SUA la butoane). Nimic n-a fost intamplator. In consecinta, marionetele puse la conducere dupa '89 au facut ce li s-a spus. Nu a intrat in calcul "promovarea intereselor" nationale. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate