Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Americanii

alcon

Postări Recomandate

Acum 24 minute, Thunderer a spus:

Legat de grija dvs pentru cei infometati si batuti... cand v-ati oprit dvs, ultima data, pe strada si ati dat de mancare sau haine unui concetatean care parea ca are nevoie? Dar unul complet necunoscut, unul de curgeau hainele de pe el, unul care chiar avea nevoie de haine... Cred ca va insult, nu?! 

Nu erati dvs care ziceati ca sa nu accepte Romania sirieni, e diferit in cazul altora. 

BIG LIKE !!!!!

Link spre comentariu
Acum 15 minute, gauss a spus:

Cel mai puternic om din lume , dl . Trump , pune taxe pe importurile de branza romaneasca

Branza este produs cu valoare adaugata mica, o dam mai mult degeaba.

Link spre comentariu
Acum 8 minute, Alexppk a spus:

Mare branza.

Daca si-ar exporta americanii branza in Romania zici ca a venit iarna cu nameti. 

Nu chiar . Ca le punem taxe , de ne termina !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Cel mai puternic, sa zicem, Trump, lucreaza pentru americani, nu pentru anumite grupari din america. E de departe cel mai bun presedinte pe care l-au avut in ultimii 70 de ani, e clar ca nu e perfect si nici alba ca zapada fata mare, dar tocmai pentru ce e bun e atacat din toate pozitiile.

Link spre comentariu

impresioneaza o stire din asta, pe unii.

toate contractele prevad penalitati si la sume din astea producatorul ia din start asa ceva in consideratie si face totul ca sa castige licitatia.

Link spre comentariu

Pe mine m - a impresionat . Sincer ... Ca Romania nu ia penalizari decat de la propriii cetateni . Aia fara aparare , pulimea . Iar cu Romtehnica am glume mai mult decat 99,99 % din membrii Elf , dinainte ca multi dintre ei sa fie macar in proiect  ... Suma e echivalenta cu un transportor si ceva ( zecimale ) . Deci cam 0.5 % . I - a desfiintat pe americani ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Americanii aduc nucleara :

https://romania.europalibera.org/a/ministrul-energiei-anunta-ca-exista-un-memorandum-romano-american-pentru-construirea-de-centrale-nucleare-de-mica-putere/30123105.html

https://e-nergia.ro/romania-a-semnat-memorandumul-pentru-cooperarea-in-domeniul-nuclear-civil-cu-sua/

Ar cam fi cazu' , dupa ce i - au " ras " pe kinezi de la Cernavoda ... O cere aia " atentiile " inapoi ? Mister Ponta trebuie sa stie ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Fara Cernavoda , o cam imbulinam , si anume energetic . Cu toata ecologia mult - laudata . Reactorul unu se apropie de final , iar cei care au avut energia electrica pe mana n - au investit suficient , si am ajuns de importam en - gros . Acu' , dupa ce si - au facut suma , isi vad de drum , ca incep ( sau ar trebui ... ) intrebari incomode :

https://www.digi24.ro/stiri/economie/energie/ce-pregatesc-autoritatile-dupa-ce-doua-mari-companii-energetice-au-anuntat-ca-pleaca-din-romania-1188353

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări