Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Americanii

alcon

Postări Recomandate

Multa ( si mare ) dreptate aveti , dom' Vasile . De altfel , guru n - a luat - o de jos pe noile meleaguri , doar s - a mutat la filiala din Suedia . Lucru bun , o sa aiba continuitate la pensie . Ar mai fi cate ceva de scris , dar nu este locul , si nici cazul si momentul .

P.S. - guru era un pasionat cineast , regizor si cameraman . Ce importanta are asta ? Nu stiu . Important e ca stiu altii ... , si cam atat .  

Link spre comentariu
Acum 22 ore, validae a spus:

Păi la noi, orice hoţ sau excroc ce nu-şi poate exercita în libertate ,,meseria,, se consideră îndreptăţit să ceară ,,azil politic,, în afară, nu ?

Buna

Exact,din fericire unii s-au inselat,cand au aflat ca nu sunt "protejati" cum ar fi dorit s-au intors in tara(de voie de nevoie).

Cu "guru"Bivolaru este alta poveste.Din cate stiu este (deja) liber.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
Acum 2 ore, gauss a spus:

P.S. - guru era un pasionat cineast , regizor si cameraman . Ce importanta are asta ? Nu stiu . Important e ca stiu altii ... , si cam atat .  

Normal, nu poti sa dai lovitura in box office sau in contu cuiva daca nu ai actorii potriviti.

Vorba aia, multi ar plati sa fie ei singurii spectatori ai filmului...

Meserie buna asta de guru.

Link spre comentariu

Da ... , buna si pentru practicant , si pentru " sponsori " . Ca si pentru cei integrati in absolut ! Ca se aduna la videoteca multe chestii de Oscar , d' ala cu politikie . Persoane  importante , se stiu ei care . Si stiu si criticii de film , si juriul , sponsorii oricum primii , ca d' aia au investit ! Astept premiile ( cam de mult ) ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
La 25.09.2019 la 12:16, gauss a spus:

P.S. - Romania e declarata tara sigura din pdv . politic . Adica nu poti cere azil nicaieri in lume pe acest motiv . Singurul care a primit ( azil politic ) a fost Guru Bivolaru , in Suedia ... 

Si intaiul aitist al statului roman? Pentru ca ne-a facut atatea  sisteme informatice nationale performante si ieftine, are probleme cu statul ||. A cerut si (spune ca) a primit azil politic in Serbia.

Link spre comentariu

Ghita spune multe . Nu stiu cat de azil , si cat de politic a primit . Stiu doar ca are afaceri in Serbia , tot cu sisteme informatice nationale performante si ieftine . Sarbii nu s - au plans , la ei functioneaza . Si ca e prieten personal ( pe bune ) cu Vučić , presedintele Serbiei , sub protectia caruia se afla . Declarata , nu subinteleasa . Si de mult , dinainte sa aiba probleme cu " statul " . Adica cu echipa DNA de la Ploiesti , cine e interesat afla ce si cum . Tot aia care a luat familia lui Ponta la tinta , si care vroia sa  - l cheme pe Tony Blair si sa  - l aresteze pentru coruptie . Cum s - au terminat lucrurile in justitie e relevant , ca justitia o respectam toti . Adica hotarare judecatoreasca ramasa definitiva , statul n - a facut apel prin instrumentul lui , ministerul public . Numai achitari si NUP - uri . Sa revin la ce am scris in debut . Adica faptul ca Ghita spune multe . O peroada era o mare problema , si daca spunea , si mai ales daca nu spunea . Ca nu se stia ce urma ( eventual ) sa spuna . Ghita s - a oprit la un moment dat , el stie de ce . Si cred ca banuiesc multi ( de ce ) . Sau nu ? ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nu prea sunt la curent cu nenea IT-st ghitza. De aceea nu pot sa banuiesc, dar curios sunt (din fire). :limb:

Oricum tu esti si in urbea unde se ancheta deci (cum nimic nu se poate tine secret) se mai scapau informatii. 

Link spre comentariu
Acum 8 minute, electroni a spus:

E clar ca fetele de la Caracal,au fost date militarilor de la veselu ca sa faca amor cu ele.

De unde ai tras tu concuzia asta?

Stii pe ce loc suntem la furnizarea de prostituate prin vest, mai ales in Italia si Spania? Sau in Italia si Spania locuiesc soldati americani?

De ce nu dai un search pe google sa te lamuresti inainte sa postezi aiurea?

Link spre comentariu

Om fi fruntasi in Italia si Spania dar Deveselu e mai aproape si mai sunt si ceva antecedente din 2012.  Oricum pare mult prea suspect ca se ia in considerare doar ipoteza crimelor si nu si cea a traficului de persoane. Cat despre probele ADN, ma indoiesc ca sunt pe bune, cum a supravetuit adn-ul in dinti din moment ce oasele au ajuns la temperatura de calcinare?  O fi scapat ala dintii pe jos si pe urma ia aruncat in cenusa?

Editat de Alphsoo
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Alphsoo a spus:

Oricum pare mult prea suspect ca se ia in considerare doar ipoteza crimelor si nu si cea a traficului de persoane.

Pai la ce sume se primesc (din traficul de persoane) pentru a inchide ochii este si normal ca se vor lua in considerare doar crimele. Spaga pentru a inchide ochii ajunge foarte sus de aceea se incearca musamalizarea si continuarea traficului de persoane. 

Link spre comentariu

Și corupția, nimic? Sau a dispărut odată cu Dragnea, la pârnaie pentru ca femeile de la ocrotirea copilului munceau la partid? Ca prin zonă sunt case de bugetari din aparatul de forță , de milioane de euro, gard în gard ( vizibil doar cu binoclul) cu promotorii traficului de persoane din zona. Ca tot veni vorba, nu știu cât e legat de americani și Deveselu, fie și din motivul dosarelor finalizate cu condamnari pentru trafic de persoane, când Deveselu era doar un aerodrom părăsit unde decolau doar ciorile ( cu aripi). Ca mai e o baza americana, la M. K., aia de - acolo se căsătoresc cu românce ( la trei nunti am fost eu). 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Grozavia zidului Berlinului este exact ca si cea a zidului lui Trump. Dar, dialectica ne invata ca zidul Berlinului nu trebuia pus, pentru ca cei satui de comunism trebuiau sa poata veni dincoace, pe cind zidul lui Trump trebuie sa fie, pentru a opri pe nenorocitii de muritori de foame, satui si cotonogiti de dictatura si coruptie, sa stea la casa lor, asa le trăba! Ambele ziduri, cine nu vede, imi pare rau, au exact acelasi scop. Treaba cu oprit infractionalitatea, e moftul si scuza. Ambele ziduri separa oameni, de oameni. Si pe acest zid vor muri oameni, exact ca si pe zidul Berlinului. Cind Ungaria a ridicat un zid impotriva emigrantilor ilegali, de tot ca aia din Mexic, Europa a sarit de fund in sus! Nu-i uman! Da' la Mexic e uman, nu?

Perioadele istorice, am mai spus asta, trebuie judecate prin prisma acelor epoci. Asta nu inseamna ca acele crime trebuie trecute cu vederea, ci doar intelese. Harris da ordin sa fie bombardata atroce Dresda, cica, pentru a demoraliza soldatii de pe front. Privind acum asta, treaba a fost o crima atroce, nejustificata de mersul razboiului!

Adrian, traiesti din legende urbane. Da, dupa 47 au fost pusi in functii importante oameni cu "origine sanatoasa", adica erau saraci, dar asta pentru ca erau puturosi. Din fericire, destul de repede au fost schimbati cu oameni capabili, chiar daca s-au scolit la Sorbonica. Tatal meu a fost numit director cam prin 75 - 79, nu mai stiu exact. Si a ramas director pina prin 97, cind PNT-CD si Cheia au facut marea "privatizare". Atunci s-a pensionat, fara salariu compensatoriu precum jmecherii din armata, politie sau marea industrie. Cum ziceam, tovarasii de nafejde au fost inlocuiti repede, de oameni bine pregatiti. Si comunistii au inteles ca fara pregatire nu faci nimic. Sa nu-mi zici ca Hulubei, director IFA, a fost "tovarasi de nadejde".  Toti sefii de laboratoare  sau directorii CSEN/IFA/IFIN/ IFTM/LASERI/Fizica teoretica etc, au fot "tovarasi de nadejde", prosti ca bita? Aproape toti directorii si sefii de laboratoare erau doctori pe bune, nu pe copy/paste, ca acum. Se  muncea la o diploma de doctorat, 4 -5 ani. Am lucrat cu oameni care, pentru o lucrare de doctorat, au muncit in sala reactorului zeci de nopti, pentru a face masurari. Astia erau "tovarasi de nadejde"? Asa ca chestie, seful meu de departament nici macar nu era membru de partid,  dar era doctor in fizica, cu lucrari publicate in strainatate. Dar despre Ponta, Dragnea, Vanghelie, ca sa nu mai zic de tuta de Viorica, ajunsa ca "tovaras de nadejde" , in fruntea tarii, nu ai nimic de spus? Dar ce sa faci, paiul din ochiul altuia e mai vizibil decit birna din propriul ochi!

Link spre comentariu

Alex, exact asa, Germania a fost la locul nepotrivit! Rusii si americanii au impartit lumea dupa bunul plac. Dupa aia s-au ragindit si au inceput sa se bata. La rece!

Intreb si eu, zidul Berlinului era numai in jurul Berlinului sau era pe intrega granita dintre comunism si capitalism? Oare zidul lui Trump e in doar jurul capitalei Ciudad de Mexico, sau e de-a lungul intregii granite dintre SUA si Mexic?

Oare viza, nu-i tot un fel de zid?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, icar a spus:

Tatal meu a fost numit director cam prin 75 - 79, nu mai stiu exact. Si a ramas director pina prin 97

Daca a fost numit director prin 75 nu avea cum sa fie inginer cu studiile facute la zi ci doar la seral. Sa acceptam ca a fost numit director la 45 de ani, desi ... este o varsta prea mica pentru a deveni director.

1975-45 = 1930 (deci s-ar fi nascut in 1930)

La 18 ani era in 1948, deci daca s-ar fi dus sa faca studii superioare => era chiabur.  Deci singura sansa este aceea care am scris-o deja: facultatea facuta la seral.

Pana aici este corect?

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
4 hours ago, icar said:

Grozavia zidului Berlinului este exact ca si cea a zidului lui Trump. Dar, dialectica ne invata ca zidul Berlinului nu trebuia pus, pentru ca cei satui de comunism trebuiau sa poata veni dincoace, pe cind zidul lui Trump trebuie sa fie, pentru a opri pe nenorocitii de muritori de foame, satui si cotonogiti de dictatura si coruptie, sa stea la casa lor, asa le trăba! Ambele ziduri, cine nu vede, imi pare rau, au exact acelasi scop. Treaba cu oprit infractionalitatea, e moftul si scuza. Ambele ziduri separa oameni, de oameni. Si pe acest zid vor muri oameni, exact ca si pe zidul Berlinului. Cind Ungaria a ridicat un zid impotriva emigrantilor ilegali, de tot ca aia din Mexic, Europa a sarit de fund in sus! Nu-i uman! Da' la Mexic e uman, nu?

Dar ce sa faci, paiul din ochiul altuia e mai vizibil decit birna din propriul ochi!

Haideti domnule, ca o intoarceti ca sa cada cum trebuie. 

1. Aveti usa cu iala la intrare acasa? Daca da, asta este zidul dvs, cu nimic diferit de cel al lui Trump. 

2. Cheia ialei o tineti agatata in cui ca sa o folosesca oricine sau dvs decideti cine intra in casa dvs? Cu ce este diferit comportamentul dvs de sistemul de vize al lui Trump. 

In ambele cazuri este nevoia naturala sa va protejati. 

Cele 2 cazuri de mai sus sunt caracteristice tuturor tarilor si locuitorilor planetei. Toti gresesc, inclusiv dvs? 

Judecati pe baza de standarde duble ca sa va argumentati discursul. Este atat absurd, cat si ipocrit. 

Si ca sa fie clara diferenta intre ziduri: ala din Berlin avea rolul, mai ales, ca sa nu permita celor din interior ca sa iasa. Adica era zidul inchisorii. Zidul lui Trump nu impiedica nici un american sa il treaca. E mai clar acum?! 

Oricum, zid cu Mexic exista: patrule, caini si pusti automate. Nu era eficient. Asa si dvs: daca trece jderul prin gaurile din gard si va mananca puii, faceti altul mai des, nu-i asa?! 

Legat de grija dvs pentru cei infometati si batuti... cand v-ati oprit dvs, ultima data, pe strada si ati dat de mancare sau haine unui concetatean care parea ca are nevoie? Dar unul complet necunoscut, unul de curgeau hainele de pe el, unul care chiar avea nevoie de haine... Cred ca va insult, nu?! 

Nu erati dvs care ziceati ca sa nu accepte Romania sirieni, e diferit in cazul altora. 

Cat priveste durerea romanului ca ii se refuza accesul pe baza de vize. Eh, mai sunt si d-alde Mihailescu (doar un nume) care fac "smecherii", nu doar Pardaliani. Eu zic ca viza e buna, cerne pleava. 

@adrian_pic, e irelevant unde a facut scoala. Important e ca au fost de "buna intentie". Genul "cu poporul, pentru popor". D-aia a duduit industria in anii 90, si ar mai fi duduit daca nu ne "lucrau" olandezii. De 2 ori (sic!) . 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări