Sharky Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Ma refer la zid intre romani si romani. Cu granitele se stie cum era. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 (editat) Acum 1 oră, Sharky a spus: Crezi ca noi daca am fi vut o rezistenta adevarata plus suport vestic, am fi ridicat si noi un zid? Momentan avem un fel de zid cu fratii nostri din ripublica, acu unirea e visul nostru de secole, dar is curios acu, daca ipotetic rusii ar da mana libera, cat de mult am vrea sa ne legam cu ei, si ei cu noi. Parca incepe sa sune diferit limba moldoviniasca de romana. Brie eu ma'tzaleg ghini cu iei. Da buba ii ca multi sunt rusofoni su nu graies moldovinesti. Eu vreau oricand sh la orshi ora s' ma uniesc cu basarabienii di pisti Prut care graies moldovinesti. Am mai povestit cum in 2018 camd am fost sa imi schimb pasaportul erau cativa rosofoni care atentie, aveau cetatenie romaneasca si unii nu vorbeau boaba, da boaba de romaneste!!! Tu-i in gura sa-i ...!! Pi basarabieni i-o dus prin tata rusia si aishi o adus loaze de rusofoni. Poate numai de-al dracu' as vrea sa ma unesc si cu astia ca sa ii fortez sa invete romaneste! P.S Poati ni'ajiuta americanii sa-mi transform visul in realitati! Editat Septembrie 24, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 (editat) Suna bine ce zici tu, da practica ne omoara. Nebunu ala de stalin a dezbinat bine oamenii din zona. Bucata aia de pamant o iei la pachet cu metehnele, se poate integra, dar greu asta e. Editat Septembrie 24, 2019 de Sharky Link spre comentariu
VAX Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Acum 16 ore, Thunderer a spus: E rea vointa, ca sa nu zic altfel,... Rea vointa, dar si lasitate, este la astia care tipa hau-hau la comunism, fara sa precizeze cine a infiintat ideologia comunista si cine a adus-o in Rusia si ulterior in Europa de Est. Ca nu pentru binele muncitorilor si taranilor s-a bagat comunismul, ci ca sa-i pwuta pe bogatanii de acolo si sa le ia averile. A fost razboi economic intre unii si ceilalti, iar saracanii au fost pusi la inaintare. Nu te cred atat de naiv incat sa nu fi remarcat chestia asta. 1 Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Ieri am primit o veste tristă, anume că polonezii vor primi drept de liberă circulație în America. De ce nu cetățenii români? ... răspunsul e simplu, pentru că polonezii fac presiuni puternice in acest sens de vreo 30 de ani, în timp ce pe ai noștrii politicieni i-a durut in pix. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Fii liniştit, chiar dacă o primeam, aveau grijă ,,romii,, noştri să-i facă pe americani să se răzgândească repede....orice asociere cu personaje sau fapte reale e pur intenţionată. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 (editat) Nu vom primi niciodata acces fara viza . Motivul e simplu , si nu poate fi eradicat . E cel de mai sus , din postarea d - lui Validae . Nu vorbesc chiar din auzite , l - am auzit la fata locului . https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/interlopii-romani-actioneaza-la-granita-sua-mexic-1153554 Editat Septembrie 25, 2019 de gauss Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 (editat) Acum 40 minute, validae a spus: Fii liniştit, chiar dacă o primeam, aveau grijă ,,romii,, noştri să-i facă pe americani să se răzgândească repede....orice asociere cu personaje sau fapte reale e pur intenţionată. Si Canada a amenintat ca daca se depaseste o bariera se vor impune din nou vizele DOAR pentru Romania. Deci degeaba UE ne-a ajutat daca ai nostri concetateni au grija sa strice treaba cerand ... AZIL, wtf, ce azil??? Editat Septembrie 25, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 (editat) Daca ceri azil , nu poti fi expulzat pana se termina procesul , care poate dura luni bune , chiar ani . Recurs , etc . In timpul acesta primesti casa , masa , si chiar ceva banutzi , sa nu dai in depresie , ca azil cer cei care au avut de suferit etc . Editat Septembrie 25, 2019 de gauss Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Chiar mi se pare o tâmpenie faptul că se iau în considerare cererile de azil (politic ???) depuse de cetățeni ai unor țări democrate. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 (editat) Nu e neaparat politic . Ci cf . legislatiei tarii in care ceri . Poate fi ( motiv ) etnic , religios etc . , daca tara in care te - ai refugiat considera ca se pot invoca asemenea motive . P.S. - Romania e declarata tara sigura din pdv . politic . Adica nu poti cere azil nicaieri in lume pe acest motiv . Singurul care a primit ( azil politic ) a fost Guru Bivolaru , in Suedia ... Prietenii stiu de ce . Editat Septembrie 25, 2019 de gauss Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Brunegrii invoca ca sunt persecutati!!! ... sunti pusi sa munceasca cand au frezoane si alte alea. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Păi la noi, orice hoţ sau excroc ce nu-şi poate exercita în libertate ,,meseria,, se consideră îndreptăţit să ceară ,,azil politic,, în afară, nu ? Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Acum 11 ore, +_Florin_+ a spus: Chiar mi se pare o tâmpenie faptul că se iau în considerare cererile de azil (politic ???) depuse de cetățeni ai unor țări democrate. Americanii acorda azil politic cetatenilior RFG care de ex. vor sa-si scoleasca singuri copii (home schooling), lucru interzis în Germania dar foarte popular în Amerikstan. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 25, 2019 Administratori Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Acum 14 ore, gauss a spus: Singurul care a primit ( azil politic ) a fost Guru Bivolaru , in Suedia ... Prietenii stiu de ce . Unde se pare ca sa ocupat in continuare de aceleasi apucaturi... Link spre comentariu
Postări Recomandate