tranc3d Postat August 25, 2007 Partajează Postat August 25, 2007 Salut,M-a rugat un prieten sa ma uit intr-o statie de masina care nu merge, pe capacul careia scrie FORD incastrat in aluminiu. Statia este micuta, are 4 canale cu cate un integrat amplificator pe canal. Nu are SMPS, integratele se alimenteaza direct de la 12V. La alimentare am 2 fire + si -. La iesire am 8 fire (4 canale x 2), si mai am un manunchi de fire: 2 ecranate audio, probabil intrarile si inca 5 simple. Alimentez nu zice nimic, la iesiri am exact 0mV (inainte sa conectez probele aparatului de masura arata ceva tensiune, cativa mV care oscileaza, iar cand le conectez arata 0mV, ca si cand as face scurt intre ele.). Nu stiu ce este cu cele 5 fire, poate un mute, stand-by, nu am datasheeturile la aceste integrate amplificatoare : 70009AB ST. Stiti voi sa-mi spuneti mai multe despre ele ca nu am gasit nimic pe internet? Am atasat si o poza cu statia. Nu se vede mare lucru dar tot e ceva. Link spre comentariu
tv1 Postat August 25, 2007 Partajează Postat August 25, 2007 70008AB ar fi echivalent cu TDA7360. 70009AB posibil sa fie echivalent cu TDA7256.Ar fi bine sa-i ridici schema si sa o compari cu un datasheet de la un TDA.Doua link-uri utile pentru cei ce repara radiocasetofoane auto si alte scule audio.(echivalente) http://spidometrs.ru/content/view/100/102/1/0/ http://spidometrs.ru/content/view/100/102/1/1/ Link spre comentariu
tranc3d Postat Septembrie 5, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2007 Multumesc mult pe post. A rezolvat problema. 70009AB este echivalent cu TDA7256. Circuitele erau in stand-by toate. Acum ampul merge perfect. Multumesc mult inca o data ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum