Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Datasheet CI amplificator ST 70009AB

tranc3d

Postări Recomandate

Salut,M-a rugat un prieten sa ma uit intr-o statie de masina care nu merge, pe capacul careia scrie FORD incastrat in aluminiu. Statia este micuta, are 4 canale cu cate un integrat amplificator pe canal. Nu are SMPS, integratele se alimenteaza direct de la 12V. La alimentare am 2 fire + si -. La iesire am 8 fire (4 canale x 2), si mai am un manunchi de fire: 2 ecranate audio, probabil intrarile si inca 5 simple. Alimentez nu zice nimic, la iesiri am exact 0mV (inainte sa conectez probele aparatului de masura arata ceva tensiune, cativa mV care oscileaza, iar cand le conectez arata 0mV, ca si cand as face scurt intre ele.). Nu stiu ce este cu cele 5 fire, poate un mute, stand-by, nu am datasheeturile la aceste integrate amplificatoare : 70009AB ST. Stiti voi sa-mi spuneti mai multe despre ele ca nu am gasit nimic pe internet? Am atasat si o poza cu statia. Nu se vede mare lucru dar tot e ceva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tranc3d

2

• tv1

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări