luciann Postat August 25, 2007 Partajează Postat August 25, 2007 Am si io o intrebare...an luat un tuner SmartTV...si nu merge nici un canal calumea....ori se aude bine si nu se intelege nimic din imagine........ori invers......si cica asa sunt toate....are cineva vreo idee ce as putea face? :| Link spre comentariu
Blind Postat August 25, 2007 Partajează Postat August 25, 2007 In primul rand, intrebare fireasca cred eu, ai cablu acolo unde il folosesti?Pe ce "profil" ai setat tunerul? PAL/NTSC ? Link spre comentariu
luciann Postat August 26, 2007 Autor Partajează Postat August 26, 2007 Poi nirmal ca am cablu...doar stau la bloc.......problema e ca soft-ul pe care mi-l dau ei nu are setari mai deloc....atata cat cauta canalele...si nush ink 2-3 setari :((.....ma gandesc ca o fi de la semnal....ce ar trebui sa fac sa-l stabilizez 1pic sau ceva de genu :P...ca nus student la electronica "inca"... :P...dar sunt pasionat...asa ca daca e ceva de facut ziceti..... Link spre comentariu
electronunervos Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 incearca cu cris tv... este un program f bun... Link spre comentariu
rellu Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 fratele meu din oradea are un tuner extern cu telecomanda si este intercalat cu pc-ul iar pana cand nu a marit semnalul opratorii de la cablu a avut aceiasi problema ca tine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum