ake florinache Postat Septembrie 7, 2019 Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Buna ziua,cumpăr MainBoard 17MB60-4 pentru panel LC320EUN (SD)(V1).Ofer pe el 100 lei. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 7, 2019 Partajează Postat Septembrie 7, 2019 (editat) ce sursa a folosit? Editat Septembrie 7, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
ake florinache Postat Septembrie 8, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Sursa este 17PW07-2, tv SHARP model LC-32LE510E. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 (editat) cred ca am dezmembrat acelasi tv ,tot sharp cu acelasi display cu al dv,placa e ok dar mufa tuner rupta,maine dupa amiaza luni am sa-i lipesc mufa tuner si sa-l testez pe un display ok,si marti expediez,100lei oferiti de dv ,plus transport Editat Septembrie 8, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 am sa iau maine la munca placile si sa probez daca e ,,loc,, si poate pot expedia maine dupa amiaza,deci daca totul va fi ok,va rog sa trimiteti datele dv in privat pentru expediere,si metoda transport,posta rom,urgent sau fan courier,plata ramburs sau in cont. Link spre comentariu
ake florinache Postat Septembrie 8, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2019 D-le Iulian,aveți datele mele,am cumpărat de la Dvs un Smart tv Samsung la care nu găseam display,va trimit in MP din nou datele de contact,cu stima. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 trimiteti mp cu datele,tv-ul l-am trimis de pe olx si datele nu stiu daca le m-ai am Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 buna seara,nu am reusit sa-l probez azi la munca,tocmai ce am probat acasa si totul e ok,ma jos un link cu poze facute azi in timpul testului,maine voi expedia coletul https://postimg.cc/gallery/qesu3mwc/ toate cele bune Link spre comentariu
ake florinache Postat Septembrie 9, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Ok domnule Iulian,am încredere in Dvs.Am trimis datele de contact prin sms,cred ca le-ați primit,o seara frumoasa va doresc,cu stima. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 10, 2019 Partajează Postat Septembrie 10, 2019 (editat) astazi am expediat coletul ,ramburs 115lei,pe vineri sa luni cel tarziu ar trebui sa ajunga Editat Septembrie 10, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
ake florinache Postat Septembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Acum 20 ore, iuliantv a spus: astazi am expediat coletul ,ramburs 115lei,pe vineri sa luni cel tarziu ar trebui sa ajunga Multumesc frumos, stima si respect !! Link spre comentariu
Postări Recomandate