Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

combina de racire Beko 386WD

Vizitator

Postări Recomandate

Am de 4 ani de zile o combina de racire cu frigider de la firma Beko cu gost 386WD,la care face mari deranjamente in treaba frigului,in sensul ca in frigider imi ingheata alimentele,cu toate ca reglajul de frig e la MIN.

Am adus un mester,nu chiar mester o calauza,care a zis ca are perdere de agent freoni,dar agregatele e de aliaj si gazduite de spuma izolatoare in dulapul de racire.

Eu cu mintea mea nu cred ca are perdere de agent,atata timp cat alimentele ingheata,nu altereaza.

Cum sa rezolv acest necaz,ca parale de alta lada nu am.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Primul lucru care trebuie determinat este dacă declanșează termostatul. Trebuie urmărit dacă prezintă pauze in funcționare. Termostatul default prezintă la defect circuit închis, deci nu se mai oprește.

Există o condiție fragilă in care, la pierderea refrigetantului, ai o cădere de moment a condiției de presiune/temperatura in vaporizare, și poate fi trasă o concluzie teoretică in sensul ăsta, dar foarte puțin probabilă, și nu vreau să intru acum in detalii.

Refacerea presiunilor/conținutului de refrigerant este o operațiune trivială pentru un frigotehnist, durează 20 minute, și costă 100-150 lei, dacă nu vorbim despre un țepar.

In anumite cazuri pot fi alte cauze, dar am nevoie de seria completă a aparatului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări