Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decizie: Aplelurile la 112 vor putea fi efectuate şi fără SIM şi vor putea fi localizate

Postări Recomandate

Chiar nu stiu . Ideea e ca le - a vandut unor edituri , in cadrul unor contracte , cu editii si numar de exemplare definit strict . Ce si cum , e o chestie intre doua parti . Liber stabilita si consfintita ca atare , intr - o forma aplicabila legal . Cam atat , eu stiu cum functioneaza viata materiala astazi . Nu cum ar trebui , indiferent cine propune viziuni si ( eventual ) norme . Cand ( si daca ) s - or valida , mai vedem ( atunci ) . Eu , daca mai traiesc . Valabil , cred , pentru oricine e interesat . Schimbari de genul ... , sunt cu bataie lunga , nu functioneaza incepand de maine . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
La 09.09.2019 la 8:35, RST a spus:

Misto asta cu dreptul de autor. Daca Newton, Rutheford, Einstein, Bohr, Marie Curie etc etc isi cereau drepturi de autor, mai pupa careva telefon chinezesc si internet ?

Consumerismul e mai nou..observ ca incepem sa credem ca asa-i normal. 

La 09.09.2019 la 8:50, RST a spus:

Ca radioamator, cat ati cotizat in contul lui Guglielmo Marconi? Alexader Popov nu se pune ca a fost rus. Si cate Rhode and Scwartzuri au facut bani pe baza....unei descoperiri stiintifice?

Nu cumva dumneata esti taman elforumistul ala (singurul!) care tot copiaza diverse "noutati de-acu' un veac" si care azi aici pe forum ar vrea chipurile sa le breveteze si le prezinta drept descoperiri originale proprii?

Nu dumneata esti ala care a inventat chipurile receptorul HF cel mai tare din lume (dar dupa arhitectura anilor '60) la care doreai sa brevetezi diverse si orice pe persoana fizica proprie, si cu "demodulatorul SSB cu mixarea semnalului cu el insusi" ce era in fapt un demodulator AM sincron inventat de altii?

Nu tu esti ala care copiind "ai inventat" aici pe elforum cea mai tare antena din lume pe care doreai s-o brevetezi (sa brevetezi taman... antena activa in L/4 !!!) si s-o produci in serie la Buzau "pa persoana fizica" proprie intru binele burdihanului propriu?

Nu cumva taman tu esti ala care  incropind un simplu filtru in scara, l-ai declarat drept inventie originala explicata cu o cretinitate ("filtru bazat pe divizorul capacitiv" !!!!) pe care urma sa o brevetezi ?!

Iar acum aici la bodega, dintre toti elforumistii, taman dumneata care mereu ai pretentia la a breveta "pe persoana fizica proprie" orice rahat si mai ales ceea ce deja a fost inventat de-un veac de catre altii, te dai aici drept razboinicul luminii si a libertatilor absolute, comentand despre drepturile intelectuale ale altora care o viata-ntreaga  isi tocesc coatele si creierii prin facultati, universitat si laboratoare?...  Cand este vorba de rezultatele muncii lor (ale altora) vrei ca acestea sa fie ale tuturor , dar in realitate in mod duplicitar si ca orice frustrat ai vrea "sa-ti tragi" brevete "pe persoana fizica proprie"?!

Astora duplicitari ca tine care  mereu se prefac in public ca fiind altfel decat sunt ei in realitate, care te declari in public chipurile pentru libertatea circulatiei ideilor doar in sensul in care drepturile intelectuale ale celorlalti si implicit munca celorlalti sa fie desconsiderata si declarata ca fiind a tuturor si a nimanui, dar care din frustrari personale accesibile doar celor mai buni psihologi ai vrea de fapt sa-ti tragi la foc automat brevete  "pe persoana fizica proprie" pentru orice chestie inventata deja de altii de-un secol, pe acesti indivizi cu doua fetze poporul ii numeste intr-un mod foarte colorat, popular fiind numiti c...rve!

Apropo'... sa ne anunti atunci cand intr-un final vei reusi sa scrii corect numele firmei aleia despre care nu ai habar si ale carei brevete si patente nu le poti nici macar numara!

Link spre comentariu
Acum 4 ore, RST a spus:

Pai...descoperiri deja cunoscute, de ce le mai contestati. Sau, mai logic.....ce anume contestati? 

Odata ce ati spus ca acele descoperiri sunt deja descoperite si sunteti de acord cu ele de acum un veac.....iar cu descoperiririle mele  nu sunteti de acord, fiind descoperite de altii acum un veac, iar cu astea sunteti de acord.....anume cele descoperite de un veac si redescoperite de mine.......... se numeste silogism, sofism sau........... ?

Sau spuneti dvs cum se numeste, ca sa nu se considere jignire urmatorul cuvant pe care in mod logic trebuia sa-l spun ;) 

Traian B iti contesta tie "descoperirile tale" in sensul ca NU TU LE-AI DESCOPERIT! Un lucru descoperit acum un veac nu mai poate fi descoperit sau redescoperit (ca au unii chef sa-si traga brevete) ci doar .... folosit. Tu daca vrei sa brevetezi descoperirea altuia de acum un veac te numesti impostor pentru ca nu-ti apartine descoperirea. 

Ce este asa greu de inteles?

Sau tie ti se pare corect sa brevetezi descoperirea altuia???

Link spre comentariu
Acum 2 ore, adrian_pic a spus:

Traian B iti contesta tie "descoperirile tale" in sensul ca NU TU LE-AI DESCOPERIT! Un lucru descoperit acum un veac nu mai poate fi descoperit sau redescoperit (ca au unii chef sa-si traga brevete) ci doar .... folosit. Tu daca vrei sa brevetezi descoperirea altuia de acum un veac te numesti impostor pentru ca nu-ti apartine descoperirea. 

Ce este asa greu de inteles?

Sau tie ti se pare corect sa brevetezi descoperirea altuia???

De fapt aici nu am contestat aici nimic, am contestat in alta parte atunci cand a fost necesar si la obiect. Nu asa zise "descoperiri" pentru ca  nu exista acolo "descoperiri" ci doar narcisism bolnav, singurul lucru descoperit acolo in vazul public fiind problemele sale psiho.

Nu-i mai dati apa la moara cu "descoperirile" sale, pentru ca de fapt este bolnav si obsedat a se da savant pentru a atrage atentia celorlalti si vrea ca peste tot sa-si etaleze pseudo-genialitatea, pentru asta a cautat un loc si a gasit aici elforumul unde din pacate a fost lasat sa elucubreze orice imbecilitati si orice cretinitati pe sectiunea radioamatori pana ce s-a golit acea sectiune de  radioamatorii si de electronistii veritabili. D'aia abia asteapta ocazia -si o face oriunde, inclusiv chiar aici in acest topic- sa se autodeclare geniu neinteles de catre noi, pamantenii...

Dealtfel nu poate exista dubiu despre postarea mea anterioara de vreme ce chiar mai sus am citat exact la ce anume m-am referit: este vorba de comentariile pseudo-savantului in legatura cu drepturile intelectuale ale altora  (nu e prima oara cand isi face nevoile in public pe ideea de drept intelectual al altora), in timp ce prin alte parti ale elforumului are de fapt chiar pretentia sa breveteze asa zisele sale "descoperiri" puerile, adica "sa-si traga"  el pe persoana fizica drepturi intelectuale sau de autor in timp ce-si face nevoile pe ale celorlalti...

Aaaa... faptul ca chiar daca am citat concret mai sus si am pus link-uri doveditoare obsevandu-se usor la ce anume m-am referit mai sus (iar reactiile la postare demonstreaza ca de fapt s-a si inteles de catre ceilalti), dar ca raspunsul atutodeclaratului savant este in schimb o noua autodeclarare narcisista (pentru a 999-a oara) a genialitatii propriei persoane in timp ce se priveste in oglinda admirandu-se , asta doar demonstreaza din nou care anume este problema sa reala.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări