DarthVader Postat Septembrie 9, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Deocamdata nu am oalele mele va trebui sa cumpar deci pot lua plita cu inductie. Masina de spalat la care ma gandeam initial e Miele WDD 035 WCS si da, e scumpa. Iarasi am auzit si de Liebherr ca ar fi bune, asa o fi? Is ce-i drept mai ieftine decat Miele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Acum o lună am fost la Miele, și confirmat, colaborează la frigidere cu Liebherr. Asta e un adevăr, din care trageți concluzii dvs... Link spre comentariu
one Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 (editat) La 08.09.2019 la 11:18, validae a spus: Păi existau modele de maşini cu bule de aer, practic spălau doar prin barbotarea aerului prin rufe.Dar se pare că nu erau chiar aşa de eficiente, fiindcă ..moda,, asta n-a ţinut... Aici cred ca era problema, masina nu spala doar cu aer ci trebuia pus si detergent. In acest caz ar fi spalat ceva mai bine decat o alta masina cu aceeasi cantitate de detergent. Dar daca lumea a inteles ca nu mai trebuie detergent... clar ca nu era eficienta. Nu putea fi mai proasta decat o masina fara bule, cu aceeasi arhitectura. Exista si persoane care s-au declarat multumite de masina. Orice masina de spalat cu cuva orizontala face sa treaca apa si aer prin tesatura, caci nu se umple cu apa pana la scufundarea completa a rotorului. In fiecare an mai apare cate o moda, cate o denumire mai fistichie menita sa atraga noi clienti dar progresul tehnologic nu este neaparat real. Miele este cea mai buna marca pe care o cunosc, nu am auzit pe nimeni sa regrete ca a cumparat un produs cu acest nume. Sunt facute mai bine decat celelalte petarde. Editat Octombrie 8, 2019 de one Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 Ca orice companie respectabilă și implicată în globalizare, nu mai e ce-a fost... Deși fac produse de excepție. Eu nu cred că un MSR actual va mai ține 25 ani. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 11, 2019 Partajează Postat Octombrie 11, 2019 Preturile au urmarit piata, mai toate marcile au scazut calitatea si pretul, daca ramanea cu acelasi stil crestea prea mult diferenta de pret. Si asa costa de 2-3 ori mai mult decat una "normala", si de vreo 6-7 ori mai mult decat una ieftina. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 11, 2019 Partajează Postat Octombrie 11, 2019 Eu sunt fan AEG . Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 12, 2019 Partajează Postat Octombrie 12, 2019 Care AEG nu mai exista de mult. A fost cumparat de Electrolux la începutul anilor '90 si fabricile din Germania s-au închis (ultima la sfârsitul lui 2005). La 08.10.2019 la 10:48, one a spus: Aici cred ca era problema, masina nu spala doar cu aer ci trebuia pus si detergent. In acest caz ar fi spalat ceva mai bine decat o alta masina cu aceeasi cantitate de detergent. Dar daca lumea a inteles ca nu mai trebuie detergent... clar ca nu era eficienta. Nu putea fi mai proasta decat o masina fara bule, cu aceeasi arhitectura. Gospodinele stiu ca trebuie detergent; pitipoancele din reclame, nu. De ce "nu putea fi mai proasta decat o masina fara bule"? Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 12, 2019 Partajează Postat Octombrie 12, 2019 (editat) Desigur. Eu încă mai am produse AEG, funcționale. Și n - au stat degeaba. Cu Electrolux, sunt mai rezervat. Parca au și ceva fabrica prin România, am văzut ceva produs și nu mi-a plăcut. Plus ca era prea scump, ma rog, păreri personale, sigur afectate de subiectivism. https://www.emag.ro/frigider-cu-doua-usi-aeg-259-l-clasa-a-h-159-cm-inox-antiamprenta-rdb72721ax/pd/DF7G3NBBM/?cmpid=85480&gclid=EAIaIQobChMI0rizuMeW5QIVx7UYCh1IHQ-7EAAYASAAEgKThfD_BwE https://altex.ro/masini-spalat-rufe/cpl/filtru/brand-3334/aeg/order/price/dir/asc/?gclid=EAIaIQobChMIsuW11MeW5QIVl5IYCh0flAlCEAAYAiAAEgLYVfD_BwE Se mai gasesc , bani sa fie ! Editat Octombrie 12, 2019 de gauss Link spre comentariu
DarthVader Postat Octombrie 14, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Pana la urma din motive de buget am ales altceva. Am vrut sa fie direct drive, si sa aiba si uscator, am ales pana la urma un LG direct drive, 8Kg spalare, 5Kg uscare si 1400rpm max la centrifuga. Inca nu am inaugurat-o, doar am instalat-o, urmeaza sa o testez saptamana asta. Sper sa nu am probleme degraba cu ea. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 (editat) S - o stapaniti sanatos ! Poate ne comunicati ceva impresii , o mica recenzie ! P.S. - doi ani are garantie ( minim ) . Eu la ce am cumparat , am mai dat niste bani la rata ( putini ) , si am extins garantia la 4 - 5 ani . Editat Octombrie 14, 2019 de gauss Link spre comentariu
one Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 (editat) La 12.10.2019 la 9:46, franzm a spus: De ce "nu putea fi mai proasta decat o masina fara bule"? Pentru ca bulele nu fac rau, ci asa cum am explicat, aerul trece prin tesatura si la masinile cu cuva orizontala. Nu putea fi mai proasta decat o masina fara bule cu exact aceeasi configuratie (rotorul inferior sau cum era construita ea). Adica aceeasi masina, dezactivand bulele, nu spala mai bine. Evident nu era super solutia spalarii, altfel ar fi existat si astazi. Coreenii in general sunt buni in ceea ce fac dar inventeaza putin, de obicei iau un produs consacrat si incearca sa il faca pur si simplu mai bine dar nu diferit. La fel si la automobile. Este o parere personala. Editat Octombrie 14, 2019 de one Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 La 12.10.2019 la 10:01, gauss a spus: Se mai gasesc , bani sa fie ! Stiu pe cineva care are o masina AEG la care programele se selecteaza cu cartela (plexiglas, ca. 10x10cm, cu contacte pe cele patru laturi), nu din buton. Desi are consum mare de apa si curent, omul nu renunta la ea. Pentru ca spala exceptional de bine (clientul are atelier auto). Foloseste apa de ploaie preîncalzita de soare. Asa mai scade din costuri. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 (editat) Credeam ca numai eu am tzacaneli . Adica , am mai povestit in topicuri despre o masina de spalat AEG . Un OKO Lavamat , un model mai rar ( seria e mare ) , l - am cumparat second si am dat pe ea mai mult decat pe una din magazin ( marcile curente , medii ) noua cu garantie . Second ... , un fel de a spune . Masina de demo , la o reprezentanta , cu cateva cicluri de spalare . Tambur inox , cuva inox , motor cat doua cutii de pantofi . Si izolatia interioara , ca de semineu . De - abia am carat - o patru insi la etaj , si nu sahisti . Cu doua programatoare electromecanice etc . Am tinut - o aproape 20 de ani , nu din zgarcenie . Prietenele sotiei au schimbat 4 - 5 in intervalul acesta . Spala ( proba ! ) doua paturi de lana d' alea mari , de 220 cm . Lana - lana , ca paturile militare , nu cojile alea sintetice turcesti de obor . Si le spala bine , ziceai ca sunt altele . Ma rog , cat se putea murdari o patura intr - o casa tinuta din scurt . Si salopetele mele de la instalatii , puteai sa le pui in raft la vanzare dupa . I - am schimbat o data carbunii ... , si cam atat . Nici astazi nu inteleg de ce am dat - o , probabil ne plictisisem de ea . Si ea de noi . A ajuns la o familie nevoiasa , cu ceva copii mici . Merge si astazi ... Consuma , probabil mult dupa standardele de astazi . Permitea apa calda de robinet la alimentare , la mine asa a functionat . Dupa caz , amestecata cu rece . Carcasa era din tabla de 1,5 , per ansamblu ceva industrial . Vopsea auto , nici un punct de rugina . In fine ... Editat Octombrie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
dinBrașov Postat Martie 24, 2023 Partajează Postat Martie 24, 2023 Am cupărat și noi un model MIELE wwv980. Vârful pe piața din ROmania. Și s-a defectat după doar 1,5 ani... Am solicitat intervenția la numărul oficial care apare la ei pe site și după ce abia au reușit să vină, au început să dea vina pe modul de instalare. Menționez că am apelat la un profesionist pentru această operațiune. Și merită menționat și faptul că anterior am utilizat o mașină de spălat cu uscător de la SAMSUNG, care a funcționat perfect 15 ani, timp perioada în care am crescut copiii, deci s-a spălat la modul intensiv.... În concluzie, experiența noastră cu MIELE este extrem de neplăcută!!! Link spre comentariu
aria Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 Produsele Miele au doar reclama, ca si calitate nu sunt asa cum spun cei de la firma. am achizitionat un espresor de la Miele in jur de 3000 lei si dupa 3 ani si jumatate s -a auzit un zgomot in interior si am gasit o bucata dintr o piesa, era rupta. Cei de laservice mi -au spus ca trebuie schimbata toata unitate de infuzie. Stau si ma gandesc cat de calitative sunt produsele lor daca dupa 3 ani si jumatate platesc inca un sfert din cat am dat pe aparat? Cred ca daca luat espresor de la alta firma si nu se strica asa repede. 2 produse am cumparata de la Miele si cu amandoua am avut probleme, a trebuit sa schimb pise. sincer nu merita banii pe care ii cer pe produse. AM CITIT CA PRODUSELE LOR SUNT TESTATE FOARTE BINE INAINTE DE A LE PUNE IN VANZARE DAR EU CRED CA NU E ADEVARAT, CHIAR SUNT DE PROASTA CALITATE!!!!!!!!NU STIU CUI SA MA ADRESEZ PENTRU CA NU MI SE PARE NORMAL SA PLATESC ASA DE MULT PENTRU CEVA CE NU A FOST DIN VINA MEA. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum