Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Windows pe... 86 bit, eventual pe 256!

Postări Recomandate

Acum 16 ore, PapaHell a spus:

De unde fac si eu rost de un Windows de asta pe 256 biti ?

Mai trebuie sa astepti. Ruda asta a mea a ajuns la 86 biti, deocamdata. Daca vrei pot sa-ti trimit numarul lui de tel. Dupa ce i-am spus ca 64 bit e capabilitatea mea maxima, m-a anuntat ca o sa se descurce singur. Probabil de s-a descurcat deja, nu m-a mai contactat cu toate ca i-am trimis zilnic link-uri spre acest topic.

Link spre comentariu

Nu 86 si x86, unde x e de la 0 la 9. Sau de ruda ta stie de hexa, ai spart norma, cine poate tine siru la atatia biti?

Normal ca un ssd ajuta. Si da. Se poate face disable la page file de ai o crauta de ram.

Dar mai bine il lasi custom pui de 100mb prealocat, preferabil pe ssd, si de nu creste inseamna ca ii ajunge si chiar si cu dezactivare nu ai rezolva multe.

Page in ramdisk e cam degeaba, daca ai destul ram nu faci paging in primul rand!

Link spre comentariu

Despre rami am scris si eu mai devreme in topic . La mine functioneaza axioma invatata in tinereti , " Ramii nu sunt niciodata destui " . Eu merg cu 32 , in dual channel , si cu 16 la laptop - ul ala single core ( nu permite procesorul mai mult ) . N - are SSD , solutia universal garantata , dupa cum citesc p - aici , doar un hard pe 7200 , cu cache bunisor . Dar se descurca , nu ma face sa - mi revina amintirile dupa click - uri sau tastari . De obicei umplu laptop - urile cu maxim de ram , si de buna calitate . Eu zic ca se simte , am facut proba si cu mai putini .  Ma rog , fiecare cu perceptia , cunostiintele , solutiile si banii lui . N - am mai scris de necesitati , unii sunt in pit stop la Formula 1 , nu cu monoposturi , ci cu sisteme de calcul . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări