Vizitator Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Si la mine a picat...cred ca o intrat apa pe la vreo mufa...e multe si imprastiate...https://www.submarinecablemap.com Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 5, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2019 (editat) Nu ma supar daca sunt citat . Se intampla in alta sectiune , si in alt topic . Si ( cred ) din alte motive , si cu alti useri . In fine ... Yahoo ... , poate sa si dispara . Altceva va lua locul ramas gol . Asta nu - l face neaparat neperformant sau de condamnat . Iarasi , asa vad eu lucrurile . Si nu sunt Bill Gates . Doar un user , din aia sute de milioane . Sau zeci , cati or mai fi ... Editat Septembrie 5, 2019 de gauss Link spre comentariu
informer Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 (editat) Am intrat si eu in contul yahoo, daca tot a venit vorba si in afara de spam-ul uzual am gasit un email, de ieri, referitor la ce aminteam inainte... : Editat Septembrie 5, 2019 de informer Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 A luat-o ...am pe .com Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 A intrat si la mine. Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 A mers tot timpul! Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 5, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2019 (editat) N - a cazut peste tot , ( numai ) la anumiti useri a functionat . Mai scria cineva mai sus . Cine are noroc , are ! ... si Yahoo propriu . Ca ala din USA ... https://www.europafm.ro/serverele-yahoo-nefunctionale-yahoo-mail-nu-este-accesibil/ P.S. - un miliard de utilizatori activi lunar , altii - i vad disparuti etc . Ca se invarte lumea in jurul lor , aici pe plaiurile mioritice , unde se da ora exacta si e painea si cutitul . Editat Septembrie 5, 2019 de gauss Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Acum 9 ore, maxente a spus: Mai exista yahoo ? Absolut gratuita intrebarea! De multa vreme am folosit si inca folosesc absolut gratis Yahoo, acum ca au avut o problema, remediata in cateva ore, se compenseaza din plin cu suma de bani economisita multumita aplicatiei Yahoo Messenger... Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 (editat) Pai sa nu ma intelegeti gresit, si eu am cont de mail la yahoo, dar nu il mai folosesc. Merg acum pe mailu de la google, fiind si contul de utilizator din spartfon. L.E. Bine ma, poftim, am instalat aplicatia de mail de la yahoo ca sa am si mailu de la ei in telefon Editat Septembrie 5, 2019 de maxente Link spre comentariu
informer Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Cred ca disputa-i inutila... fiecare foloseste ce i se potriveste si de ce are nevoie... cine nu vede diferentele si avantajele unei platforme mai potente inseamna ca n-are nevoie de ele... si asta e, nu toata lumea-i la fel si asta-i bine. Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 (editat) yahoo...down ? This site can’t be reached The webpage at https://ro.yahoo.com/? Editat Septembrie 13, 2019 de okean Link spre comentariu
one Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Am mail la yahoo de mai mult de 20 ani cred, de prin 1996-1997, inca il folosesc, desi mai am si un mail personal de la un domeniu pe care l-am cumparat, in afara de cele pe care l-am creat aiurea sau cel de la google. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 19, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2019 (editat) S - a rezolvat cu Yahoo , a fost o sincopa de cateva ore . Una la 10 ani , sau mai mult ... , nu e o tragedie . S - au schimbat guverne si presedinti intre timp . Sper s - o prind si pe urmatoarea ... Care serviciu de posta electronica n - a avut ? Exista solutii sigure , mai multe conturi , furnizori diferiti , am scris mai sus . Editat Septembrie 19, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate