Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A cazut Yahoo ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu ma supar daca sunt citat . Se intampla in alta sectiune , si in alt topic . Si ( cred ) din alte motive , si cu alti useri . In fine ... Yahoo ... , poate sa si dispara . Altceva va lua locul ramas gol . Asta nu - l face neaparat neperformant sau de condamnat . Iarasi , asa vad eu lucrurile . Si nu sunt Bill Gates . Doar un user , din aia sute de milioane . Sau zeci , cati or mai fi ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

N - a cazut peste tot , ( numai ) la anumiti useri a functionat .  Mai scria cineva mai sus .  Cine are noroc , are ! ... si Yahoo propriu . Ca ala din USA ...

https://www.europafm.ro/serverele-yahoo-nefunctionale-yahoo-mail-nu-este-accesibil/

P.S. - un miliard de utilizatori activi lunar ,  altii - i vad disparuti etc . Ca se invarte lumea in jurul lor , aici pe plaiurile mioritice , unde se da ora exacta si e painea si cutitul .  

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 9 ore, maxente a spus:

Mai exista yahoo ? wonder_40x40.gif

Absolut gratuita intrebarea!

De multa vreme am folosit si inca folosesc absolut gratis Yahoo, acum ca au avut o problema, remediata in cateva ore, se compenseaza din plin cu suma de bani economisita multumita aplicatiei Yahoo Messenger...

Link spre comentariu

Pai sa nu ma intelegeti gresit, si eu am cont de mail la yahoo, dar nu il mai folosesc. Merg acum pe mailu de la google, fiind si contul de utilizator din spartfon.

L.E. Bine ma, poftim, am instalat aplicatia de mail de la yahoo ca sa am si mailu de la ei in telefon :rade:

Editat de maxente
Link spre comentariu

S - a rezolvat cu Yahoo , a fost o sincopa de cateva ore . Una la 10 ani , sau mai mult ... , nu e o tragedie . S - au schimbat guverne si presedinti intre timp . Sper s  - o prind si pe urmatoarea ... Care serviciu de posta electronica n - a avut ? Exista solutii sigure , mai multe conturi , furnizori diferiti , am scris mai sus . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări