Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A cazut Yahoo ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Are vreo 300 milioane de utilizatori . Bine faci ca le recomanzi ceva , vor tine seama ( negresit ) . E pe locul 2 , care altii ? ...

https://www.businessinsider.com/google-gmail-outage-down-for-users-in-united-states-2019-8

Pica si ala locu' unu ( gmail ) , ca nu e de pe alta planeta ( mai avansata ) . Interesant va fi cand vor pica toate , alaturi de www . Nu e departe momentu' ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Pai pica si gmail ca deh... ''ie si ei oameni'' 

Daca stam sa ne gandim au si ei destui utilizator, cand te gandesti ca orice om care are un spartfon si foloseste serviciile google, trebuie musai sa ai cont de gmail, iar telefoane cu android sunt cu milioanele.

Alta mail ok poate o mai fi hotmail, desi nici de aia nu am mai auzit de mult timp. Nu stiu cat de bine or mai merge si ei.

Acum 29 minute, gauss a spus:

Interesant va fi cand vor pica toate , alaturi de www . Nu e departe momentu' ...

Sa pice asa dintr-o data toate serverele DNS, nu cred. Poate doar daca e un atac coordonat bine de tot de ''hacheri''.

Mi se pare ca au mai fost niste incercari de asemenea atacuri.

Editat de maxente
Link spre comentariu

Da, poate ca au utilizatori... din toate cunostintele mele care au vreo legatura cu internetul, inclusiv umila mea persoana, nu cred ca sunt 10% care sa n-aiba un cont la yahoo email.

Numai ca toate conturile astea au fost facute acu` multi ani si la fel, cred ca nici 10% nu le mai folosesc efectiv... nu le-au sters, au fost puse de-a lungu` vremii ca adrese de contact in diverse locuri si nah... nici nu stiu daca exista posibilitatea sa le stergi.

In rest, sa-mi fie cu iertare dar in afara c-au incercat sa copieze functii de la altii dar nu le-a prea reusit decat rareori, dupa parerea mea "sunt de pe alta planeta"... sau, cel putin, au parasit-o pe asta acu` ceva vreme.... 

L.E. Pacat ca intr-un exces de "personalitate" au refuzat oferta MS... cu toate c-au regretat ulterior... macar daca-i cumparau, aveau pe cine da vina... :) 

Editat de informer
Link spre comentariu

Eu folosesc si yahoo si gmail . Exact din motive ca cele de mai sus . Nu stiu daca yahoo efectiv utilizat inseamna 10 % din posta electronica . Nu stiu daca cineva de pe - aici stie . Primesc destule mail - uri zilnic , de serviciu si personale . Sunt cam juma - juma . Nu pretind ca e proportia corecta , sau ca e bine etc . E doar modul in care ma raportez eu la posta electronica . Cu yahoo , nu mai tin minte de cand am ( mai ) avut probleme . Poate - si aminteste cineva de vreo cadere ...

Link spre comentariu
Acum 10 minute, gauss a spus:

Poate - si aminteste cineva de vreo cadere ...

Am amintit eu anterior o problema (mult) mai grava decat o cadere de care am fost anuntat la niste ani dupa ce s-a intamplat... si au fost multi in aceasta situatie, inclusiv dintre cunostintele mele apropiate.

Nu-mi amintesc de vreo alta firma cat de cat importanta sa fi reactionat intr-un mod la fel de stupid la o problema similara.

L.E. Citez din email-ul lor:

"

What Happened?

Law enforcement provided Yahoo in November 2016 with data files that a third party claimed was Yahoo user data. We analyzed this data with the assistance of outside forensic experts and found that it appears to be Yahoo user data. Based on further analysis of this data by the forensic experts, we believe an unauthorized third party, in August 2013, stole data associated with a broader set of user accounts, including yours. We have not been able to identify the intrusion associated with this theft. We believe this incident is likely distinct from the incident we disclosed on September 22, 2016.

"

Editat de informer
Link spre comentariu

Eu n - am avut probleme cu securitatea contului de yahoo . Ma rog , am luat toate masurile pe care le - am putut lua ( alea care le - am stiut ) . Inclusiv parola strong si nu prea veche . Adica nu apuca . Protejarea unui sistem informatic e o discutie mai ampla , ca prin intermediul lui se poate ataca contul ( conturile ) de posta electronica , si altele . Asta exceptand parole care se ghicesc in 5 minute etc . In timp , a evoluat si yahoo . Cand era lider de piata , cu 90 % , parca nu era lumea asa de nemultumita .In fine ...

P.S. - si gmail are gauri de securitate , se descopera periodic . Numai ca sunt mai pudici , nu deranjeaza utilizatorii cu ce au descoperit . Altfel , de la mine , cine ce sa " fure " ? ... ca nu sunt madam Clinton etc .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 1 minut, gauss a spus:

Cand era lider de piata , cu 90 % , parca nu era lumea asa de nemultumita

Imi cer scuze ca va citez din nou, stiu ca nu prea va place :) dar vroiam sa va dau dreptate.

Lumea in general, si ma includ in ea, a fost foarte multumita de serviciile Yahoo in primii ani... inclusiv motorul de cautare si messenger-ul... tocmai de aia decaderea actuala e regretabila, dupa parerea mea.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări