gauss Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 (editat) Incercati la un amanet . Unii fac aceasta verificare . Sau la alti bijutieri , intr - un oras mare . De obicei aurul este marcat . Altfel este ilegal ( de detinut , comercializat etc . ) . Cu o lentila ( lupa ) puternica , vizualizati marca de pe interiorul inelului , veti vedea (si ) o indicatie cifrica - nr . de carate . Ma rog , o corespondenta ... Editat Septembrie 4, 2019 de gauss 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Sau amanetati inelul, luati cateva sute de lei pe el, a doua zi vi-l revendicati si platiti practic ceva( ca si cum ar fi contravaloarea revendicarii). Ei le verifica la receptie sa nu isi ia teapa. Le freaca pe o piatra putin si pun o picatura pe urma cu pilitura aia. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 1 oră în urmă, GEO 53 BN a spus: Salutare colegi! Vad ca s-au cam inflamat spiritele! Am uitat sa spun ca ,de fapt, acizii, imi trebuie sa verific, daca, inelul cumparat, este din aur si de cite karate este. La atelierele de bijuterie, bijutierii nu-ti verifica, inelul, daca nu ti-l si prelucreaza sau modifica. Cind i-am rugat sa-mi verifice bijuteria, nici n-au vrut sa auda, cu toate ca le-am spus, ca platesc verificarea. Interesanta optica la ''smecherii'' de acolo! Toate bijuteriile vândute legal sunt marcate , chiar si cele sh sau facute la comandă au marcaje pe ele , marcajul este obligatoriu . Dacă inelul a fost adus din Turcia , și acolo se marchează , defapt oriunde in lume se marchează bijuteriile , inclusiv ceasurile care au carcasele din aur sau argint . De ani buni nu am mai auzit de țepe cu bijuterii din aur care nu este aur . Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 https://www.bizoo.ro/firma/creditgoldcomex/vanzare/410776/reactivi-analiza-pentru-aur-argint-platina aici gasesti apa regala +plus piatra Lidya Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Acum 5 minute, manolo a spus: https://www.bizoo.ro/firma/creditgoldcomex/vanzare/410776/reactivi-analiza-pentru-aur-argint-platina aici gasesti apa regala +plus piatra Lidya Multumesc tuturor! Topicul se poate inchide! Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Cum se manifesta solutia cand o torni pe aur? Ce face acea solutie ca sa-ti seama ca obiectul respectiv este din aur? Intreb si eu pentru cunostintele mele.....ca n-am avut de-a face cu asa ceva, Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 (editat) Cu acid azotic metalul se albastreste imediat daca nu e aur, asa tin minte.... Editat Septembrie 4, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate