edy_wheazel Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Daca are cineva schema electrica a instalatiei de pe Dacia 1310L a-si ramane recunoscator... Multumesc anticipat :smt003 Link spre comentariu
niq_ro Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 ai mai cerut si in alta parte informatii despre instalatia electrica, acolo ai mentionat ca vrei pentru cea cu injectie, ca pentru cea clasica ai pe forum? deci care-i treaba? Link spre comentariu
edy_wheazel Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 Greseala mea, intr-adevar am nevoie de schema instalatiei pt. Dacia 1310 pe injectie. Am mai postat cererea dar era alt topic si dupa raspuns am cerut si schema. Ma gandesc ca am mai multe sanse daca deschid un topic nou la categoria la care se incadreaza. Oricum daca aveti schema, va rog, nu va sfiiti. Multumesc anticipat... Link spre comentariu
Gerula Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Pt 1300 probabil aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=21298 Link spre comentariu
edy_wheazel Postat August 29, 2007 Autor Partajează Postat August 29, 2007 Multumesc Gerula si ionut20 Link spre comentariu
Vizitator franta Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 sal sper sa te ajute asta daca mai ai nevoie de ceva .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum