Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie dupa montaj usa

ssb

Postări Recomandate

Dupa montajul usii de intrare, desesubt de toc au ramas 2-3 cm de spuma poliuretanica expusa. Vreau sa fac eu reparatia si vreau sa va intreb cum se procedeaza. 

Ce sa pun acolo? Niste polistiren? Gips carton? Adeziv ceresit?

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• ssb

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Tai frumos spuma la nivel cu un cutter şi apoi o poţi gletui şi eventual vopsi la culoarea peretelui.Dar e curios cum de au lăsat aşa un spaţiu mare sub toc....ai putea pune o poză cu uşa montată ? Normal ar fi fost să rămână spaţiul deasupra tocului, nu sub el....

Editat de validae
Link spre comentariu

Eu presupun ca daca e usa de intrare si e metalica, probabil e detaliul de sub prag. Cum a spus si colegul @validae, in primul rand tai spuma, putin in spatele planului frontal al pragului, ca sa ai "carne" de material de umplutura. Pui banda de mascare peste tot, de-a roata. Faci o compozitie de ce vrei tu, sa spunem adeziv ceva, putin mai tare dar cu lucrabilitate, aplici cu un spaclu, lasi putin sa traga, te folosesti de o bucatica mica de polistiren extrudat pentru a "driscui", apoi lasi pentru uscare completa. Dai banda jos, pui alta noua, dai cu vopsea la culoarea usii, scoti banda.

O a doua varianta este sa pui un eventual profil...

Ar mai fi si altele, dar ar fi bine totusi de postat o imagine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări