Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lipsa curent la lustra/candelabru.

Vizitator rebegea cristinel

Postări Recomandate

Vizitator rebegea cristinel

Am urmatoarea problema: la intrerupatorul unui candelabru nu am curent pe nici unul din fire. De asemenea nu este curent nici la candelabru. Deci undeva un fir e intrerupt... Cine stie cam cum sunt legate firele si unde ar trebui sa fie curent mai intai, la intrerupator sau la candelabru? (mi se pare logic ca la intrerupator, dar nu sunt sigur...)
Deci as vrea daca stie careva sa-mi explice care e traseul firelor (faza+nul) ca sa stiu unde ar trebui verificat mai intai/ .E vorba de un apartament de bloc cu 2 camere,iar candelabrul este cel din sufragerie.

Editat de rebegea cristinel
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

2

• validae

2

• sxn1

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sunt cel puţin doi indivizi (unul fiind Nec.ulea Corneliu, iar altul Iulian Vintilă, sau Dan85 pe ultimul cont), care sunt certaţi cu bunul simţ şi cam bolnavi la organul care se află de obicei în cutia craniană.Ăştia îşi fac periodic conturi clonă (multiple) doar cu singurul scop de a insulta şi a posta mizerii.La început pun în general întrebări ridicol de simple, au postări aparent ,,nevinovate,, şi de multe ori copiate de-a dreptul de pe softpedia şi doar după ce trec de numărul minim de postări aprobate de un moderator, îşi dau arama pe faţă.....dau mesaje insultătoare unor useri, moderatorilor, sau intervin cu mizerii tipice pe toate secţiunile, crezând că un moderator va munci din greu să le şteargă porcăriile, sau că cineva va fi foarte afectat de ,,isprăvile,, lor.De fapt dintr-un click le şterg tot ce au postat, iar ,,bravele,, lor fapte rămân cam ca efectul găinaţului de porumbel după o ploaie....

Editat de validae
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări