Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automatizare autogunoiera

Marius Leustean

Postări Recomandate

Bună ziua,

Am 2 autogunoiere la care trebuie instalata o Automatizare pe partea de încărcare, compactare și descărcare. 

Funcționează la modul urmator:

Se dorește înlocuirea dotării originale ce lipsește de pe mașină sau e defecta cu ceva mai simplu.

Se poate furniza documentația originala.

Preț cu tot cu instalare și proba 1000eur/bc.

Mașinile se pot deplasa și în alte locații decât Piatra Neamț. 

Se solicita persoana serioasa și capabila.

Mulumesc

Editat de validae
Mutat la secţiunea potrivită
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marius Leustean

2

• Marian

1

• misuraelectronic

1

• RJK

1

Top autori în acest subiect

Nu cred ca cineva oricat de experimentat ar fi, pierde timpul pentru 1000 euro, pentru o autogunoiera care costa probabil minim 50 mii euro, iar automatizarea probabil minim 15 mii euro. Mai ales ca acesta autogunoiera daca ar fi functionala asigura servicii foarte bine platite.

Poate cu 10 mii euro se incumeta cineva, dar nu cred.

Link spre comentariu

persoana  super-serioasa  si  super-capabila  cunosc  eu  .  este  din  Buzau   si  imi  este  un  foarte  bun  prieten . din  fericire  pt  dvs  ,  chiar  acesta  este  jobul  lui  de  zi  cu  zi  .   am  vorbit  deja  cu  el  la  tf  si  a  zis  ca  vrea  sa  discute  cu  dvs  despre  ceea  ce  exista  deja  pe  masina  si  ce  nu .  in  urma  discutiei   cu  dvs  ...veti  stabili  impreuna  daca  oferta  dvs  este  sau  nu  viabila .  daca  vreti  sa  fiti  ajutat ,  scrieti-mi   pe  pm  nr  dvs  de  tf   si   va  va  suna  direct  prietenul  meu  .  este  un  mega-meserias   si  garantez  cu  capul  pentru  el  ...:rzb

Link spre comentariu
La 05.09.2019 la 13:13, misuraelectronic a spus:

persoana  super-serioasa  si  super-capabila  cunosc  eu  .  este  din  Buzau   si  imi  este  un  foarte  bun  prieten . din  fericire  pt  dvs  ,  chiar  acesta  este  jobul  lui  de  zi  cu  zi  .   am  vorbit  deja  cu  el  la  tf  si  a  zis  ca  vrea  sa  discute  cu  dvs  despre  ceea  ce  exista  deja  pe  masina  si  ce  nu .  in  urma  discutiei   cu  dvs  ...veti  stabili  impreuna  daca  oferta  dvs  este  sau  nu  viabila .  daca  vreti  sa  fiti  ajutat ,  scrieti-mi   pe  pm  nr  dvs  de  tf   si   va  va  suna  direct  prietenul  meu  .  este  un  mega-meserias   si  garantez  cu  capul  pentru  el  ...:rzb

0744638695

Mulțumesc. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări