Marius Leustean Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 (editat) Bună ziua, Am 2 autogunoiere la care trebuie instalata o Automatizare pe partea de încărcare, compactare și descărcare. Funcționează la modul urmator: Se dorește înlocuirea dotării originale ce lipsește de pe mașină sau e defecta cu ceva mai simplu. Se poate furniza documentația originala. Preț cu tot cu instalare și proba 1000eur/bc. Mașinile se pot deplasa și în alte locații decât Piatra Neamț. Se solicita persoana serioasa și capabila. Mulumesc Editat August 31, 2019 de validae Mutat la secţiunea potrivită Link spre comentariu
RJK Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Nu cred ca cineva oricat de experimentat ar fi, pierde timpul pentru 1000 euro, pentru o autogunoiera care costa probabil minim 50 mii euro, iar automatizarea probabil minim 15 mii euro. Mai ales ca acesta autogunoiera daca ar fi functionala asigura servicii foarte bine platite. Poate cu 10 mii euro se incumeta cineva, dar nu cred. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 persoana super-serioasa si super-capabila cunosc eu . este din Buzau si imi este un foarte bun prieten . din fericire pt dvs , chiar acesta este jobul lui de zi cu zi . am vorbit deja cu el la tf si a zis ca vrea sa discute cu dvs despre ceea ce exista deja pe masina si ce nu . in urma discutiei cu dvs ...veti stabili impreuna daca oferta dvs este sau nu viabila . daca vreti sa fiti ajutat , scrieti-mi pe pm nr dvs de tf si va va suna direct prietenul meu . este un mega-meserias si garantez cu capul pentru el ... Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 @RJK daca ai o contra-oferta poti posta aici detaliile, altfel o sa te rog sa te abtii de la interventii offtopic. Link spre comentariu
Marius Leustean Postat Septembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2019 La 05.09.2019 la 13:13, misuraelectronic a spus: persoana super-serioasa si super-capabila cunosc eu . este din Buzau si imi este un foarte bun prieten . din fericire pt dvs , chiar acesta este jobul lui de zi cu zi . am vorbit deja cu el la tf si a zis ca vrea sa discute cu dvs despre ceea ce exista deja pe masina si ce nu . in urma discutiei cu dvs ...veti stabili impreuna daca oferta dvs este sau nu viabila . daca vreti sa fiti ajutat , scrieti-mi pe pm nr dvs de tf si va va suna direct prietenul meu . este un mega-meserias si garantez cu capul pentru el ... 0744638695 Mulțumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate