ssb Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 (editat) Se poate creste si in interior, pe balconul inchis (dar neincalzit) al unui apartament? Sau exclusiv afara? Alte recomandari de plante ce pot fi pastrate permanent pe balcon (Nu ca orhideele ce trebuie mutate inauntru cand se face frig). Multumesc Editat August 29, 2019 de ssb Link spre comentariu
daniels Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Sunt specii de rasinoase decorative pitice. Sunt in ghivece. In orice caz, poti tine ghiveciul cativa ani, iar cand creste o inlocuiesti cu alta. 1 Link spre comentariu
sesebe Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Sau te apuci de studiat tehnica bonsai si-ti faci tu arbori pitici de aproape orice specie. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Din cate stiu eu ,tuia nu e recomandata la interior ,posibil sa ma insel . Link spre comentariu
ssb Postat August 30, 2019 Autor Partajează Postat August 30, 2019 Acum 9 ore, daniels a spus: Sunt specii de rasinoase decorative pitice. Sunt in ghivece. In orice caz, poti tine ghiveciul cativa ani, iar cand creste o inlocuiesti cu alta. Cum se numesc? Un link? Link spre comentariu
daniels Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Am vazut pe la magazine gen Dedeman care au sector de curte si gradina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum