Dorin Bodea Postat Aprilie 15, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2020 (editat) Pot sa duc raspunsul in frecventa in domeniu radio dar nu cred ca are vreun rost (ghinion! se ruineaza raspunsul la semnal dreptunghiular la 10-20kHz, adica un fel de paguba in ciuperci ) - pot sa pun pariu ca nu publicul larg, ci chiar o sama de asa-zisi injineri de pe aici nu inteleg semnalul dreptunghiular la 10kHz!!! ... asta "audio-wise", ca sa ma exprim cosmopolit... adica vorbind de audio, mai neaos, asa ... exista insa un alt domeniu de interes, si anume obtinerea unor distorsiuni cit mai mici... de obicei nici o firma mare (de fapt n-am vazut vreuna) nu documenteaza asta pentru ca distorsiunile unui transformator bine dimensionat pentru un circuit oarecare oricum sint mai mici cu cel putin un ordin de marime fata de distorsiunile elementelor active din acel circuit, asta nu inseamna ca nu exista... povestea e lunga Editat Aprilie 15, 2020 de Dorin Bodea Link spre comentariu
Dorin Bodea Postat Mai 4, 2020 Autor Partajează Postat Mai 4, 2020 (editat) Stimati colegi, va anunt ca imi incetez activitatea pe acest forum! Va multumesc pentru intelegere, prietenie si toleranta, ca a fost nevoie si de aceasta din urma. Ramin insa fidel acestui hobby de peste 40 de ani in domeniu audio, in special in zona tuburilor si a transformatoarelor, cine vrea sa mai schimbam idei, pareri sau pur si simplu sa vedem ce mai facem ma poate gasi foarte usor. Va doresc sanatate si toate cele bune! Dorin-Voicu Bodea PS. Il rog pe un moderator sau administrator sa inchida acest subiect! Multumesc! Editat Mai 4, 2020 de Dorin Bodea Link spre comentariu
flomar60 Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 E pacat ca pleaca d-l Dorin!....multa informatie de calitate a postat domnia-sa pe forum!...ce sa zic,toate cele bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum