om_bland Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Motion detector ES90 JQ26 180 220/240 Vac 50/60 hz Max 1000W Imediat cateva poze . As vrea să știu cum se monteaza, va rog . Link spre comentariu
mihai1979 Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Parca ai facut poza cu telefonul fix .... pune o poză mai clară... Din ce am reusit sa deslusesc acolo pare a fi asa : in partea dreapta neutru pe albastru ; faza ( L) tot in dreapta iar in stanga unde e LS vine legat un fir de la bec . Celalalt fir de la bec vine legat la neutru N . Este comun cu neutrul de alimentare pt ca senzorul are comanda de iesire pe faza L . Sper sa nu gresesc din ce am reusit sa vad acolo.... Link spre comentariu
Dxxx Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Titlul era incorect, iar legatura cu rubrica pe care ai ales-o era numai colaterala, asa ca l-am mutat unde se potriveste mai bine, impreuna cu un titlu corect... Link spre comentariu
om_bland Postat August 28, 2019 Autor Partajează Postat August 28, 2019 Mulțumesc stimați domni . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum