Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformator retea

Vizitator

Postări Recomandate

Cumpar un transformator de retea cu urmatorele specificatii:intrare 220~230VAC,iesire intre 80~88VAC,minim 10A curent in sarcina(ideal 15A).Pot fi si mai multe transformatoare la care prin legare serie/paralel sa obtin specificatiile dorite;multumesc pentru atentie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• audiofil

2

• Marian

1

Top autori în acest subiect

Multumesc de precizare;deci transformatorul trebuie sa poata fi alimentat la tensiunea retelei monofazate(230VAC) si la iesire trebuie sa debiteze o singura tensiune de cuprinsa intre 80VAC si maxim 88VAC la un curent de 10A,de preferat 15A in sarcina.Nu exista restrictii de gabarit,greutate sau forma miezului;in functie de ce transformator(sau transformatoare) gasesc restul constructiei va construita in jurul lui.Vreau sa alimentez cu el(evident dupa redresare si filtrare)un amplificator cu tranzistoare mosfet,low cost,pentru unde scurte.Din motive de fiabilitate si zgomot rf. nu doresc sa folosesc surse in comutatie.

Link spre comentariu

Am gasit in final un transformator in targ,toroidal rusesc,iesire 75v si amperi nu stiu...multi oricum e bobinat cu platbanda de Cu,are 28kg;maine o sa il studiez mai indeaproape.E un pic sub ceea ce vreau(ca tensiune de iesire),dar nu cred sa fie vreo problema.Multumesc pentru oferte;se poate sterge/inchide,dupa caz.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări