Vizitator Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Cumpar un transformator de retea cu urmatorele specificatii:intrare 220~230VAC,iesire intre 80~88VAC,minim 10A curent in sarcina(ideal 15A).Pot fi si mai multe transformatoare la care prin legare serie/paralel sa obtin specificatiile dorite;multumesc pentru atentie. Link spre comentariu
audiofil Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 (editat) Nu ai specificat tensiunea,marimea fizica,eventual contsructia!(toroidal,hipersil,clasic E+I) Editat August 27, 2019 de audiofil Link spre comentariu
Marian Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 @audiofil iata: 8 hours ago, WINNER 777 said: iesire intre 80~88VAC Link spre comentariu
Vizitator Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Multumesc de precizare;deci transformatorul trebuie sa poata fi alimentat la tensiunea retelei monofazate(230VAC) si la iesire trebuie sa debiteze o singura tensiune de cuprinsa intre 80VAC si maxim 88VAC la un curent de 10A,de preferat 15A in sarcina.Nu exista restrictii de gabarit,greutate sau forma miezului;in functie de ce transformator(sau transformatoare) gasesc restul constructiei va construita in jurul lui.Vreau sa alimentez cu el(evident dupa redresare si filtrare)un amplificator cu tranzistoare mosfet,low cost,pentru unde scurte.Din motive de fiabilitate si zgomot rf. nu doresc sa folosesc surse in comutatie. Link spre comentariu
audiofil Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Am inteles,in caz ca nu gasesti de a gata,pot sa-ti bobinez una!Toroidal 80V/15A/1200W,eventul alte valori indicate,amanunte in PM. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 In regula,discutam,momentan am cateva variante;pana la sfarsitul saptamanii o sa vin cu un raspuns;multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 1, 2019 Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Am gasit in final un transformator in targ,toroidal rusesc,iesire 75v si amperi nu stiu...multi oricum e bobinat cu platbanda de Cu,are 28kg;maine o sa il studiez mai indeaproape.E un pic sub ceea ce vreau(ca tensiune de iesire),dar nu cred sa fie vreo problema.Multumesc pentru oferte;se poate sterge/inchide,dupa caz. Link spre comentariu
Postări Recomandate