Vizitator Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Schimb statiile pentru colectie CB din imagine cu diverse.Sunt interesat,in special, de componenete ce pot fi folosite in unde scurte.In imagine de la stanga la dreapta:Conrad C Phone,40ch,FM,4W,functional,doua bucati Stratofon P-12,AM,2W(la una din ele trebuie schimbat potentiometrul),scanner BJ-200MK II,functional,si Stabo SH 6000,12ch,AM/FM.functionala.La schimb prefer sa le dau toate o data,in acelasi pachet;multumesc de atentie. Link spre comentariu
grosu99 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Cred ca trebuie sa puneti un pret ptr vanzare sau schimb ca sa stie lumea la ce sa se astepte..... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Nu sunt de vanzare,numai la schimb cu alte troace,vazut placut facut schimbul,de aia nu am pus pret.Deci la schimb cu alte vechituri...partea asta cu CB nu se prinde de mine nici cum...hi Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Adaug la antichitati si un terminal GSM(nu stiu unde sa il incadrez)TFE-2 NOKIA.Impreuna cu o cartela GSM si un telefon fix poate fi folosit in zone cu semnal foarte slab;cred ca poate sa faca si functia de repetor GSM,nu sunt sigur...sau prin atasarea unei cozi de lopata poate fi folosit ca harlet prin gradinae foarte solid si mecanic si solid state...hi Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Se poate inchide/sterge,au plecat la DEEE;multumesc de gazduire. Link spre comentariu
Postări Recomandate