svsu Postat August 26, 2019 Autor Partajează Postat August 26, 2019 Vad ca baga in continuare... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Poate nu stie de sistemul folosit de OSX. Cauta ceva utilitare si lucreaza tot pe OSX. Pe ce sistem de operare ai incercat? Nu mai stiu de astea noi dar win7 x32 parca nu stie de GPT,doar cel x64,daca HDD a fost pe un mac posibil HDD sa fie in format GPT nu MBR. Link spre comentariu
svsu Postat August 27, 2019 Autor Partajează Postat August 27, 2019 (editat) E de pe un MAC. Iar PC-ul pe care incerc este cu Win7 ultimate 64biti. Mi-am comandat si Delock USB 3.0 Dual Docking Station for 2 x SATA HDD / SSD with Clone Function. Just in case... Editat August 27, 2019 de svsu Link spre comentariu
stupidman Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 @svsu iti pun in mesagerie link de pe google drive luat din pagina ruseasca a lui strelec; ...daca ai rabdarea sa descarci 4gb, ambalati in .rar dar daca e vorba de mac, si eu as recomanda utilitare pentru mac... Link spre comentariu
svsu Postat August 28, 2019 Autor Partajează Postat August 28, 2019 Acum 18 ore, stupidman a spus: @svsu iti pun in mesagerie link de pe google drive luat din pagina ruseasca a lui strelec; ...daca ai rabdarea sa descarci 4gb, ambalati in .rar dar daca e vorba de mac, si eu as recomanda utilitare pentru mac... Multumesc astept si apoi incerc si varianta asta. Cum va explicati ca si cu easeus todo, cu minitool si alte programe imi face 99 la suta apoi cand ajunge la 100 la suta dispare tot din hDD-ul target. Link spre comentariu
gauss Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 La finalul procesului se face o verificare ( de fapt mai multe ) privind formatul , dimensiunea si structura fisierului , daca nu sunt O.K. se " anuleaza " tot , in ideea de a nu oferi informatii incorecte sau partial alterate . Eu as incerca intai se recuperez un fragment prin copiere , sa vad ce se intampla . Ma rog , tine de situatia exacta ( starea hardului de recuperat , si alte chestii ) . S - ar putea ca exclusiv software sa nu se poata recupera , o dificultate in plus e ca e MAC si se incearca in Windows , are loc (si) o dubla conversie in fundal , la copiere si restituire . Dar tot merita incercat , cu diferite softuri si abordari . Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 Incearca cu TransMac. Link spre comentariu
Stefan Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 (editat) Din ultima poza postata se vede ca software-ul nu a gasit mare lucru deci nu prea ai ce recupera.. In mod normal trebuia sa gasesca foarte multe fisiere. Am patit ca pe un HDD de 250 GB utilitarul de recuperare date sa raporteze mult peste capacitatea lui, desigur ca recuperarea nu a fost cu succes pentru tot ce credea ca a gasit ci pentru mai putin de 250 GB. Editat August 28, 2019 de Stefan Link spre comentariu
sxn1 Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 Stresati de ceva timp hdd ala.Daca doriti cu adevarat s a mai scoateti ceva de pe el, puneti l deoparte! Uitati o vreme de el. Cumparati (imprumutati) un hdd similar ,brand capacitae etc.Creati un fel de clona cu acast nou disc.Daca a foet pe MAC cele mai mari sanse de recuperare, tot in acest mediu le aveti. Gasiti in primul rind cea mai buna metoda, apoi acctionati. Link spre comentariu
maxente Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 De cate ori am avut de recuperat de pe un hard formatat/sters din greseala, prostie sau alte situatii, am folosit GetDataBack. Aici vorbesc doar de sisteme PC in format FAT/NTFS. Cu MAC-uri si alte IOS-uri nu am lucrat si nici nu vreau sa lucrez. Ca un sfat legat de hard discurile formatate, sterse partitiile etc. nu e o problema grava in a recupera inapoi ce s-a pierdut atata timp cat pe hardul respectiv nu s-a rescris altceva dupa stergere/formatare. Numai in momentul in care pe hardul respectiv ai pus altceva dupa ce l-ai sters/formatat, nu mai ai sanse sa recuperezi ce a fost inainte. Practic datele se pierd doar dupa rescriere. Link spre comentariu
svsu Postat August 29, 2019 Autor Partajează Postat August 29, 2019 Sa va zic ce am mai facut: Am achizitional clonatorul de la Delok. L-am pus la treaba pe functia clone. Si, dupa circa opt ore mi-a aratat ca a facut copia. Am pus clona in PC, am trei partitii dar care la fel ca originalul vor formatate. Sa fie din cauza ca fisierele sunt de pe MAC si nu le vede Win? Link spre comentariu
gauss Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Teoretic e o copiere low - level . Ma rog , nu stiu daca e termenul cel mai corect . Adica o copiere bit cu bit etc . Ati obtinut ceva identic cu hardul - mama , ca asta e scopul folosirii device - ului . Adica si cu problemele existente , copierea nu le - a inlaturat . Link spre comentariu
svsu Postat August 29, 2019 Autor Partajează Postat August 29, 2019 Corect. Faptul ca vede cele trei partitii ca pe original, inseamna ca a facut un 1:1. Am incercat si HFSExplorer in speranta ca va vedea partitiile. Nada. What can i dooooo? Link spre comentariu
svsu Postat August 29, 2019 Autor Partajează Postat August 29, 2019 Acum 23 ore, Koko a spus: Incearca cu TransMac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum