Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa 08-L12NHA2-PW210AA REV C.0 L12NW L12NH

Florinel TV

Postări Recomandate

Salutare , am aceasta sursa 08-L12NHA2-PW210AA REV C.0  L12NW L12NH la reparat are integratul (este cu 6 pinii) din primar sursa defect si nu stiu ce integrat este pe el scrie 

283150

8088P

https://www.ebay.com/itm/TCL-49S325-POWER-SUPPLY-BOARD-L12NW-08-L12NL92-PW200AA-/254267555004

Sursa provine de la un tv  Thomson 43UD6306 , stie cineva despre ce integrat este vorba , eu am cautat dar nu am gasit mai nimic , multulesc si astept raspuns

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

6

• iuliantv

4

• surubarila

2

• naebv

1

Top autori în acest subiect

La rusi am incercat prima data si am vazut ca nu au , este ceva china dar este diferit de alte integrate cum ar fi vortex cu MB.TP.S506.PB819 , mai am o sursa tot cu 6 pinii tot china dar acel ic este total diferit de ceilalti 2 :nerv , alceva nu cred ca merge adaptat , am incercat cu ups001 si merge , cred ca am sa-i pun ups001 ca alceva nu am ce , mai astep si pe alti colegi poate stie ce integrat este sa fac sursa lui originala dar daca nu atunci ramine cu ups001

Deci tv-ul consuma 85wati , ups001 cred ca merge la 100w maxim si atunci merge fara probleme , stie cineva citi wati are ups001

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Florinel TV a spus:

La rusi am incercat prima data si am vazut ca nu au , este ceva china dar este diferit de alte integrate cum ar fi vortex cu MB.TP.S506.PB819 , mai am o sursa tot cu 6 pinii tot china dar acel ic este total diferit de ceilalti 2 :nerv , alceva nu cred ca merge adaptat , am incercat cu ups001 si merge , cred ca am sa-i pun ups001 ca alceva nu am ce , mai astep si pe alti colegi poate stie ce integrat este sa fac sursa lui originala dar daca nu atunci ramine cu ups001

Deci tv-ul consuma 85wati , ups001 cred ca merge la 100w maxim si atunci merge fara probleme , stie cineva citi wati are ups001

merge ca si consum,uc3842 suporta pe putin 100w,2sk1940 125w,dar ups001 in stby creste tensiunea,ar trebui simulat un consum

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 7 ore, Florinel TV a spus:

Salutare , am aceasta sursa 08-L12NHA2-PW210AA REV C.0  L12NW L12NH la reparat are integratul (este cu 6 pinii) din primar sursa defect si nu stiu ce integrat este pe el scrie 

283150

8088P

https://www.ebay.com/itm/TCL-49S325-POWER-SUPPLY-BOARD-L12NW-08-L12NL92-PW200AA-/254267555004

Sursa provine de la un tv  Thomson 43UD6306 , stie cineva despre ce integrat este vorba , eu am cautat dar nu am gasit mai nimic , multulesc si astept raspuns

ce notatie are circuitul in sursa

?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, iuliantv a spus:

merge ca si consum,uc3842 suporta pe putin 100w,2sk1940 125w,dar ups001 in stby creste tensiunea,ar trebui simulat un consum

Nu creste tensiunea in sby ca cuplez optocuplorul si nu mai creste tensiunea pe secundar

Acum 49 minute, iuliantv a spus:

ce notatie are circuitul in sursa

?

U401

Link spre comentariu
Acum 13 ore, Florinel TV a spus:

Nu creste tensiunea in sby ca cuplez optocuplorul si nu mai creste tensiunea pe secundar

U401

stiu si eu de firul verde si optocuplor,dar la unele nu merg ok chiar si cu optocuplor

Link spre comentariu

intrun topic din urma am intrebat de surse univerala pentru led/lcd facute de chinezi dar nu le-am vazut prin rom. si e pacat costa circa 2usd pe ali si near scuti de multa munca

eu nu le am cu comenzile pe acolo dar cred ca importatorii sau unii dintre colegi care fac comenzi ar trebui sa ia si asa ceva in calcul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări