spinach Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Am nevoie de o schema , pentru marire frecventa , semnal analogic : -semnalul initial , analogic , are un spectru de frecventa de 5-250 Hz -tensiune medie + 2.5v -amplitudine maxima +2.5 +/- 0.5 v -la esire sa regasesc tensiunea medie si amplitudinea identica cu intrarea . -dupa schimbarea de frecventa , trebuie sa isi pastreze forma analogica initiala . -coeficient de multiplicare fix , intre 4-10 Idei ? Link spre comentariu
UDAR Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Semnalul de intrare este de bandă largă sau este un semnal de o anumită frecvență ( monocromatic ) ? Link spre comentariu
spinach Postat August 24, 2019 Autor Partajează Postat August 24, 2019 Semnal intrare cu banda de 5 -250 Hz . Link spre comentariu
UDAR Postat August 24, 2019 Partajează Postat August 24, 2019 In acest caz șansele sunt minime spre zero . Sigur nu cunosc eu toate soluțiile tehnice actuale dar cele pe care le cunosc nu cred că pot rezolva această cerință. Dacă era un semnal de o singură frecvență mai erau șanse. Totuși, poate o explicitare/detaliere a cerințelor ar fi utilă . Poate nu toate informațiile sunt strict necesare. Link spre comentariu
spinach Postat August 25, 2019 Autor Partajează Postat August 25, 2019 Am inteles . Ma deranjeaza un osciloscop analogic care pilpie la frecvente mici . Link spre comentariu
validae Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Păi cred că mai simplu ar fi să reparaţi osciloscopul.... Link spre comentariu
spinach Postat August 25, 2019 Autor Partajează Postat August 25, 2019 Osciloscopul este analogic . Link spre comentariu
validae Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Cu atât mai mult, se poate repara mai uşor faţă de unul digital.Ar fi bine să ştim şi despre ce osciloscop e vorba.. Link spre comentariu
franzm Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Cumparati un osciloscop digital. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum