Vizitator Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 (editat) Salut. Cumpar unitate optica pentru Acer TravelMate 6594e sau conector adaptor pentru ea, nu am gasit asa ceva pe net parca ar fi facuta de extraterestri si laptopul nu este nici vechi este i3, mufa de la unitatea optica este chiar pe mijloc pozitionata cu 50 de pini exact ca in pozele de jos pe care le-am gasit pe net, am destule unitati optice pe sata si ata dar asa ceva nu am intalnit pana acum, cred ca mai degraba mi-ar trebui un conector adaptor pe care nu-l gasesc pe niciunde, laptopul asa l-am cumparat fara unitate optica. Poate cineva are asa ceva de vanzare sau sa ma indrume si pe mine unde as putea gasi. Multumesc Am facut si o poza cu mufa de conectare din interiorul laptopului Editat August 23, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Craciun Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Eu as folosi una externa 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Acum 27 minute, Craciun a spus: Eu as folosi una externa Am externa pe usb 2 bucati.. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Salut ! Daca nu ma insel eu, asa ceva....se gasesc la laptop-urile Dell...de exemplu : Dell Latitude D500, D510, D520, D530 etc,etc.... Puteti ca sa verificati daca este asa,dar parca pe la laptop-urile acestea am vazut asa ceva sau poate ceva de genul acesta. O zi minunata va doresc ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Valabil Link spre comentariu
Postări Recomandate