Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar unitate optica Acer TravelMate 6594e

Vizitator

Postări Recomandate

Salut.

Cumpar unitate optica pentru Acer TravelMate 6594e sau conector adaptor pentru ea, nu am gasit asa ceva pe net parca ar fi facuta de extraterestri si laptopul nu este nici vechi este i3, mufa de la unitatea optica este chiar pe mijloc pozitionata cu 50 de pini exact ca in pozele de jos pe care le-am gasit pe net, am destule unitati optice pe sata si ata dar asa ceva nu am intalnit pana acum, cred ca mai degraba mi-ar trebui un conector adaptor pe care nu-l gasesc pe niciunde, laptopul asa l-am cumparat fara unitate optica. Poate cineva are asa ceva de vanzare sau sa ma indrume si pe mine unde as putea gasi. Multumesc

DVD-RearConnector.jpg

Am facut si o poza cu mufa de conectare din interiorul laptopului

DSCF1321-crop.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Craciun

1

• FLORIN IORDACHE

1

Salut !

Daca nu ma insel eu, asa ceva....se gasesc la laptop-urile Dell...de exemplu : Dell Latitude D500, D510, D520, D530 etc,etc....

Puteti ca sa verificati daca este asa,dar parca pe la laptop-urile acestea am vazut asa ceva sau poate ceva de genul acesta.

O zi minunata va doresc !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări