Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

haspeu 15w versus haspeu 15s

Vizitator vacea

Postări Recomandate

Vizitator vacea

Buna seara , sunt mai proaspat pe forum , sau mai bine zis proaspat in domeniul acusticii... :toimonster: in fine.. Vreau sa imi fac 2 suburi pt casa .... vorba vine , ca nu o sa am bas adevarat , dar sunt sigur ca o sa indoi peretii vecinilor :goodman: . Ideea e ca vreau sa aleg intre cele 2 . S-ul are mai multa putere...si as da cativa bani pt inca 200w . dar nu stiu daca hp15s coboara la fel de bn in frecventa precum hp15w .. Daca s-a mai discutat va rog sa imi inkideti topicul :smt003 :smt003 :smt003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

6

• Sharky

2

• PaulAlex90

2

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

Vizitator releu

Si tu vrei sa faci sub-uri cu HP-uri.... pai nu prea se poate, HP-urile sunt difuzoare de MIDBASS. Sau crezi ca daca o sa auzi vreo 60-70Hz o sa ai subwoofer...cred ca te inseli. :smt006

Link spre comentariu
Vizitator vacea

mai , eu am citit graficul lui hp15w , si nu are atenuare prea mare ....nush daca m-am exprimat corect , dar linia aceea nu se indoia foare mult pe la 50hz.....deci merge ceas pentru casa sau alte baieramuri... dar eu vroiam sa imi spui altceva...

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Nu merge, daca ai citit pe aici pe forum toti cei care au facut subwoofere cu HP15W nu au fost prea incantati daca vrei un subwoofer de casa opteaza pentru difuzoare de casa

Link spre comentariu

ii trebuie sa dea chefuri.Nu merita cu auto si nici cu alea de casa. Sunt prea scumpe fata de ce stiu sa faca.Vacea, de banii de 2 hp15s iti iei hp18s sau wn18.Astea coboara mai bine.Ar fi o alegere mai buna daca nu te intereseaza mediile.Hp15s are un bas ceva mai lung si da impresia ca merge mai bine in jos. Cred ca asta se datoreaza Qts-ului care este mare.Ia hp15s daca ai bani, are media mai faina, tine putere mai mare, ies niste sateliti mai puternici. In schimb nu stiu daca gasesti recone kit pt el.Eu as recomanda sa faci boxele fullrange, adica pe viitor sa poti pune si un driver in aceeasi cutie.

Link spre comentariu

Nici alea pro nu is extraordinare in casa. Mai mult isi merita banii alea hi-fi pt casa. Beyma 12BR70 de ex, e ieftin si bunicel pt un (sub)woofer(el a zis ca vrea de casa in primul post).

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Nu merita cu auto si nici cu alea de casa. Sunt prea scumpe fata de ce stiu sa faca.

PEntru chefuri intradevar nu merita difuri de casa dar pentru auditii... scuza-ma Am vazut cazuri multe de tot cand un difuzor de 15cm de casa ii dadea lectii de bas la hp18w, in casa bineinteles
Link spre comentariu

Asa am o alergie la expresia "pro nu este bun in casa"...cand se va dovedi atunci va puteti sustine afirmatia, dar cat timp difuzoarele pro se folosesc si in incinte ultra hi-fi la preturi exotice va rog abtineti-va.@vacea fa sub cu haspe doar in cazul in care acum ai sistem de calculator, pe ala se va simti diferenta...dar daca ai ceva mai rasarit atunci nu te incurca cu hashpe 15, oricare ar fi el W sau S. :smt006

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Vasile prin ce spui ca acel dif de 15 cm dadea lectii unui HP-18W ?Cumva prin faptul ca se auzea mai tare ? :smt006

Asa am o alergie la expresia "pro nu este bun in casa"...cand se va dovedi atunci va puteti sustine afirmatia, dar cat timp difuzoarele pro se folosesc si in incinte ultra hi-fi la preturi exotice va rog abtineti-va.

Am impresia ca domeniul tau de cunostiinte se limiteaza la cat de tare se aude :toimonster:Se folosesc in incinte DOAR exotice si atat
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări