Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cazare -campare elforum

dorian 70

Postări Recomandate

Poate ar părea ciudat...

da-mi pare, încă, anotimpul potrivit ( nu-i bai de se şterge subiectu' cu totu'... )

Mă adresez în primul rând celor de la sate, apoi orăşenilor cu spaţiu disponibil.

Posibil să-mi fi rămas amintiri de la cortul întins pe malul apei...

Din start aş vrea ca totul să fie fără nici o umbră de bani...

Aşadar...

Fiind un iubitor de drumeţii şi de cort, de multe ori mi-am pus problema locului de campare...

Adică, în primul rând, evitarea sălbăticiilor... asta când mi-am dat seama ce înseamnă camparea aiurea...  

Ce aş vrea ?

Un schimb de locuri de campare...

De exemplu, eu am un spaţiu generos în curte la mine, spaţiu îngrădit, disponibil oricând,

plus de asta siguranţa faţă de gângănii este garantată,

mai sunt şi situat pe un traseu turistic, fiind la jumătatea distanţei dintre Rădăuţi -Putna.

Revin, ca să nu fiu înţeles greşit, pretenţii băneşti zero ( barat ) !!

Mi se pare că suntem o comunitate legată oarecum, parcă ne şi cunoaştem oarecum, virtual...

Poate sunt şi amatori...

Nu ştiu... mi-e dor de umblat aiurea, dar parcă nu mai am minte de dormit aiurea...

V -aştept cu idei... ( dac -aveţi... )

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorian 70

2

• Toni Marginean

1

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Buna initiativa dvs.! Ofer pe malul Muresului, zona Ocna-Mures, loc de campare cu utilitati. Este o zona buna pentru pescuit si plimbari in aer liber.

Cred ca peste tot in tara, la ce comunitate mare suntem, se gasesc disponibilitati!

Link spre comentariu

Cum se poate da like la un moderator?

Doar aşa... :aplauze

Personal, cum mi-a venit ideea?

Am un prieten care şi-a închiriat casa de la Bilca pentru două zile, la un grup de cca opt persoane din Iaşi, ceva platformă on-line alea-alea ... , nu mai reţin exact, am zis că-s nişte sărăntoci ceva... de nu-şi permit o cazare măcar la o pensiune... N-a fost aşa...  Au fost, probabil, două zile, ceva de genul " Şcoala Altfel "...  Nu m-am întâlnit cu respectivul pentru alte ecouri...

Pentru cei cărora li se pare târziu...

sept-09-prut-009.jpg

x.jpg

xx.jpg

Văd că pot edita...

Data imprimată de aparatul foto este adevărată, iar pozele, toate trei, sunt de pe malul Prutului.

aşa pentru conformitate...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări