v67 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Pina voi studia normativul haideti sa ne dam cu parerea despre instalatia de iluminat subsol bloc locuinte: -trebue sau nu alimentat cu tensiune joasa de protectie 24 v - care ar fi mediul de incadrae privind umiditatea - referiri la tr 230/24 -pot monta o priza 230v pentru interventii si in ce conditii? Link spre comentariu
informer Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 (editat) Pe vremea "odiosului" boxele si garajele de "sub" bloc erau alimentate la 24V pe motive de umezeala si "inundabilitate". Am vazut subsoluri dupa defectiuni la instalatiile de apa/incalzire centralizata si n-as putea zice ca nu-i justificat. Pe de alta parte am vazut tablou electric de bloc la etj.2 pe care siroia apa ca se sparsese o teava la etaju` de deasupra... dupa cum am vazut subsoluri care n-au fost niciodata (cu mult) mai umede decat sufrageria mea... Is si io curios. L.E. Mi-am adus aminte ca pe vremuri nici in baie nu existau prize... da` poate ca ar fi interesant (1) de definit ce inseamna "baie" si (2) de studiat daca nu exista un "IP" care corespunde... zic si io... . Editat August 21, 2019 de informer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum