Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Allview P6 Energy Lite

mercenarx

Postări Recomandate

salutare!

am telefonul din titlu , si nu mai vrea sa incarce ...

cu alimentatorul conectat , ramane la 1% indiferent de timpul lasat pentru incarcare.

sa fi picat acumulatorul dupa numai 2 ani? (bine , ca n-ar fi ceva nemaivazut..)

thx!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• mercenarx

3

La 21.08.2019 la 19:09, mercenarx a spus:

salutare!

am telefonul din titlu , si nu mai vrea sa incarce ...

cu alimentatorul conectat , ramane la 1% indiferent de timpul lasat pentru incarcare.

sa fi picat acumulatorul dupa numai 2 ani? (bine , ca n-ar fi ceva nemaivazut..)

thx!

Pai de ce credeti si dvs ca acuma dau doar un singur an garantie la baterii...ff ff simplu ca sunt facute in china si numai sunt asa de bune ca cele de inainte...de prin ani 2000 - 2005...ca dupa ani 2008 - 2010 deja nu mai era asa de bune bateriile .:reytre

Dar apropo nu ati observat cam la cat a ajuns o baterie pentru telefon....aproape sa ti-o ofere gratis,doar sa scape de chinezariile astea.:rade:

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
Acum 40 minute, mercenarx a spus:

a fost din mufa de date/alimentare

Dar a fost din mufa de date din telefon sau mufa de la cablu de date...care vine de la incarcator ?

Da oricum numai conteaza asa de mult..cea ce conteaza cel mai mult este,ca v-ati rezolvat tel....:reytre

Link spre comentariu
Acum 27 minute, mercenarx a spus:

nu , mufa din telefon .

e tel lui fiica-mea , si copii astia , stau cu ele prin pat si cu cablu in tel. ...

Da stiuuu, asa sunt cam toti copii.:reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări