Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu Pink Floyd s-a terminat.

Postări Recomandate

1 oră în urmă, gauss a spus:

Aveti dreptate . Mi - am amintit de o scena petrecuta la o nunta , cu un lautar interpelat de unul dintre meseni , cam afumat ... " Stii ma Barbierul din Sevilla ? ... Da , mancati - as ! ... Ia baga ! ... Haoleu , ce barba - avea , ala din Sevilia ! " 

Buna rau de tot!:85:da

Link spre comentariu
Acum 15 minute, icar a spus:

Geo, nu stiu ce susanea o fi avut Sincron si Cornel Fugaru la voi, dar in Sebes au fost foarte apreciati, bisurile aproape ca au mai facut un concert!

Probabil, multi dintre auditori, n-au gustat muzica grupului Sincron, apucindu-se de fluierat si huiduit. Alta explicatie , nu-i!

In general, muzica grupurilor romanesti, mie unul, chiar mi-au placut! Inca mai am multe discuri, cu muzica multor grupuri romanesti.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
La 22.08.2019 la 15:21, icar a spus:

Geo, nu stiu ce susanea o fi avut Sincron si Cornel Fugaru la voi, dar in Sebes au fost foarte apreciati, bisurile aproape ca au mai facut un concert!

Au mai invatat si ei din esecuri, de, fiecare sut in fund este un pas inainte pe scara progresului...

Link spre comentariu

Asta sigur . Eu port 48 la slapi , 49 la aia de " iarna nu - i ca vara " , si am vazut efectul cand mai aplicam celor indreptatiti . Sigur avansau un pic ... 

P.S. - cand eram pustan , am fost la Progresiv TM si Rosu si Negru . Pentru niste trupe romanesti , nu sunau rau ... Concerte de muzica rock nu se petreceau prea des , era prea zgomotoasa pentru gusturile puternicilor vremii . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Am avut un var care cinta la chitara bas si orga. A cintat pe la mai multe formatii, printre care si Sincron. Cornel Fugaru nu era taman usa de biserica, era un om dificil. Prin varu-miu am frecventat Club A, de la arhitectura. Se facea muzica faina acolo, si nu numai acolo. Asa am cunoscur pe multi din trupele vremii. Cel mai simpatic era Tandarica. Tocmai se despartise de Rosu si Negru, fiind curtat de Phoenix. Polivalenta gazduia concerte faine, pacat ca sonorizarea nu era la inaltime. Oricum, polivalenta nu era sala de concerte. Mai mergeam la Sala Palatului, acolo auditia era ca lumea. Tot pe vremea aia cintam si eu la bas, intr-formatie incropita intre colegi. Nu era cine stie ce, cintam pe la Bolintineanu, la joia tineretului. 

Editat de icar
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Piesa din link ( cel care l - am postat ) e o mostra dintr - o chestie care va apare in curand . Am folosit termenul colocvial " chestie " fiindca nu stiu cum s - o denumesc . E vorba de niste CD - uri ( in numar cu 2 cifre ) , secvente si interpretari care nu au fost dezvaluite pana acum etc . Ma rog , un soi de antologie ( mai extinsa , si cu materiale video ) . Zic eu antologie ( bagajul meu de termeni e sarac si limitat ) , poate editorii o vor denumi altfel . Scopul ... , scopul ! O fi ceva pur comercial , doar sa mai produca niste venituri , nu stiu . Pentru mine , ramane Pink Floyd acela din anii ' 70 . Nu ca ar avea vreo importanta , e optiune pe persoana fizica . 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări