-Atlas- Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Buna Cum spuneam in titlu,nu vom mai auzi Pink Floyd.Decat in inregistrari. Chitara lui David Gilmour s-a vandut. Oricum Pink Floyd s-a pierdut odata cu plecarea lui Waters,in mare parte. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Mircea Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Timpul liber este neiertator! Link spre comentariu
Vizitator Kuzma Cerkasov Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Sunt destul de batrani totusi, odata si odata tot oricum ce e vechi ramane bun, chiar daca ar fi tot ei nu cred ca ar mai scoate ceva ca pe vremuri...... Link spre comentariu
icar Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Oare, cintareata cu barba sau barbatul cu sini, luati-o cum vreti, tot atita o sa dainuie in lumea muzicii? Link spre comentariu
gauss Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 (editat) Toate sunt trecatoare . Exceptand ce e nemuritor , cel putin pentru fani . Oamenii si sculele se pierd , opera ( muzica ) ramane . Mi - amintesc presiunea asupra trupei ABBA , pentru un come - back . Industria muzicala adunase si un stimulent . 1 miliard de dolari , pe contract . Pentru un album si ceva concerte ( eventual ) . Un miliard nu e chiar o suma de covrigi si seminte ... Raspunsul a venit prompt ( si scurt ) . " NU . Am spus ( muzical vorbind ) ce am avut de spus , la vremea noastra " . Lectie privind banii , valoarea si oportunitatea . Arta nu apare la ordin . Si ceva demnitate . Ma rog , zic si eu ... Editat August 21, 2019 de gauss Link spre comentariu
icar Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Gauss, sune-i asta si lui Marian Nistor! In alta ordine de idei, trebuie sa stii cind sa te retragi, adica in glorie. Link spre comentariu
gauss Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 (editat) Marian Nistor e nenea ala care umbla cu o carpa galbena legata la cap , si cu o blonda mai inalta ca el ( cu doua capete , figurat vorbind ) ? Ma rog , asa era in '86 ... , cand am avut ceva de impartit ( la figurat si la propriu ) , pe scarile interioare de la magazinul Omnia din Ploiesti . La modul serios , fiecare are publicul , expunerea si fanii lui . Difera doar ordinele de marime , si continentele unde au audienta . Editat August 21, 2019 de gauss Link spre comentariu
icar Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Da, doar ca acum e mai penibil. Link spre comentariu
gauss Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Era penibil si atunci . Ma rog , parere personala . Altfel , n - am criticat niciodata public pe nimeni ( ca artist , fie si auto denumit ) , din dorinta de a nu jigni fanii , parerile le - am tinut pentru mine si cercul de apropiati . Ciudat , nu mi - a dat niciodata prin cap sa critic Pink Floyd . Link spre comentariu
alcon Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Acum 9 ore, gauss a spus: Marian Nistor e nenea ala care umbla cu o carpa galbena legata la cap , si cu o blonda mai inalta ca el ( cu doua capete , figurat vorbind ) ? Ma rog , asa era in '86 ... , cand am avut ceva de impartit ( la figurat si la propriu ) , pe scarile interioare de la magazinul Omnia din Ploiesti . La modul serios , fiecare are publicul , expunerea si fanii lui . Difera doar ordinele de marime , si continentele unde au audienta . Da! Locuieste in zona mea, chiar zilele trecute l-am vazut cu o carpa alba legata la cap, in short si cu slapi in picioare, tragand dupa el o sacosa cu rotile precum babele la piata. Link spre comentariu
gauss Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Sa - i dea Dumnezeu sanatate , pe persoana fizica ! Mai bine mai discutam de Pink Floyd , ca e loc ! Zic si eu ... Link spre comentariu
Sharky Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Lasa bre ca se apuca lautarii autohtoni sa cante in locul lor aceleasi piese, sigur suna la fel. :)) Link spre comentariu
gauss Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Aveti dreptate . Mi - am amintit de o scena petrecuta la o nunta , cu un lautar interpelat de unul dintre meseni , cam afumat ... " Stii ma Barbierul din Sevilla ? ... Da , mancati - as ! ... Ia baga ! ... Haoleu , ce barba - avea , ala din Sevilia ! " Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Acum 17 ore, -Atlas- a spus: Buna Cum spuneam in titlu,nu vom mai auzi Pink Floyd.Decat in inregistrari. Chitara lui David Gilmour s-a vandut. Oricum Pink Floyd s-a pierdut odata cu plecarea lui Waters,in mare parte. Spor tuturor Alex Nu este chiar așa .... că Pink Floyd " s-a pierdut " după plecarea lui Waters , au scos muzică bună si dupa plecarea lui Waters , au păstrat aceași linie , oricum nu compunea doar Waters . Waters a fost principalul vinovat pentru ruptura din trupă . Că trupa Pink Floyd au reinventat muzica , vor rămâne in istoria universală a muzicii . Aia cu chitara lui David Gilmour este fake news , crezi că avea doar o chitară ? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 (editat) Sa va povestesc eu una! In vara lui '69, fiind in vacanta de vara, am mers Simleul Silvaniei la spectacolul de muzica rock al formatiei Sincron. Spectacolul s-a tinut in sala de cultura oraseneasca. Biletul, nu foarte scump, mi-a fost cumparat de un coleg de clasa. Sala plina ochi! Ne asteptam sa vedem un spectacol adevarat, cu muzica rock adevarata. A inceput spectacolul, dupa citva timp, multi nefiind foarte multumiti de muzica. Au inceput huiduielile, fluieraturile. Oamenii de ordine nu mai stiau ce sa faca. Ca sa-i impresioneze pe spectatori,(majoritatea tineri) Cornel Fugaru si inca vreo doi componenti ai trupei, s-a tavalit pe jos, continuind sa cinte la chitari. Atunci sa fi auzit huiduieli si injuraturi. Ba unii au inceput sa arunce cu rosii spre scena. Spectacolul s-a oprit,multi iesind din sala si plecind acasa, printre care si eu. In ziua urmatoare , am aflat ca dupa circa o ora, spectacolul, sa reluat, in sala fiind mai putin de jumatate din spectatori. In anii '70 am mai avut parte de inca un spectacol de muzica rock, la fel de prost, sustinut de o formatie(nu-i mai stiu numele) din Medias. Editat August 22, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Postări Recomandate