Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu Pink Floyd s-a terminat.

Postări Recomandate

Vizitator Kuzma Cerkasov

Sunt destul de batrani totusi, odata si odata tot :mort oricum ce e vechi ramane bun, chiar daca ar fi tot ei nu cred ca ar mai scoate ceva ca pe vremuri...... 

Link spre comentariu

Toate sunt trecatoare . Exceptand ce e nemuritor , cel putin pentru fani . Oamenii si sculele se pierd , opera ( muzica ) ramane . Mi - amintesc presiunea asupra trupei ABBA , pentru un come - back . Industria muzicala adunase si un stimulent . 1 miliard de dolari , pe contract . Pentru un album si ceva concerte ( eventual ) . Un miliard nu e chiar o suma de covrigi si seminte ... Raspunsul a venit prompt ( si scurt ) . " NU . Am spus ( muzical vorbind ) ce am avut de spus , la vremea noastra " . Lectie privind banii , valoarea si oportunitatea . Arta nu apare la ordin . Si ceva demnitate . Ma rog , zic si eu ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Marian Nistor e nenea ala care umbla cu o carpa galbena legata la cap , si cu o blonda mai inalta ca el ( cu doua capete , figurat vorbind ) ? Ma rog , asa era in '86 ... , cand am avut ceva de impartit ( la figurat si la propriu ) , pe scarile interioare de la magazinul Omnia din Ploiesti . La modul serios , fiecare are publicul , expunerea si fanii lui . Difera doar ordinele de marime , si continentele unde au audienta . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Era penibil si atunci . Ma rog , parere personala . Altfel , n - am criticat niciodata public pe nimeni ( ca artist , fie si auto denumit ) , din dorinta de a nu jigni fanii ,  parerile le - am tinut pentru mine si cercul de apropiati . Ciudat , nu mi - a dat niciodata prin cap sa critic Pink Floyd . 

Link spre comentariu
Acum 9 ore, gauss a spus:

Marian Nistor e nenea ala care umbla cu o carpa galbena legata la cap , si cu o blonda mai inalta ca el ( cu doua capete , figurat vorbind ) ? Ma rog , asa era in '86 ... , cand am avut ceva de impartit ( la figurat si la propriu ) , pe scarile interioare de la magazinul Omnia din Ploiesti . La modul serios , fiecare are publicul , expunerea si fanii lui . Difera doar ordinele de marime , si continentele unde au audienta . 

Da! Locuieste in zona mea, chiar zilele trecute l-am vazut cu o carpa alba legata la cap, in short si cu slapi in picioare, tragand dupa el o sacosa cu rotile precum babele la piata.

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 17 ore, -Atlas- a spus:

Buna

Cum spuneam in titlu,nu vom mai auzi Pink Floyd.Decat in inregistrari.

Chitara lui David Gilmour s-a vandut.

Oricum Pink Floyd s-a pierdut odata cu plecarea lui Waters,in mare parte.

Spor tuturor

Alex

Nu este chiar așa .... că Pink Floyd " s-a pierdut " după plecarea lui Waters , au scos muzică bună si dupa plecarea lui Waters , au păstrat aceași linie , oricum nu compunea doar Waters .

Waters a fost principalul vinovat pentru ruptura din trupă .

Că trupa Pink Floyd au reinventat muzica , vor rămâne in istoria universală a muzicii .

Aia cu chitara lui David Gilmour este fake news , crezi că avea doar o chitară ? 

Link spre comentariu

Sa va povestesc eu una! 

In vara lui '69, fiind in vacanta de vara, am mers Simleul Silvaniei la spectacolul de muzica rock al formatiei Sincron. Spectacolul s-a tinut in sala de cultura oraseneasca. Biletul, nu foarte scump, mi-a fost cumparat de un coleg de clasa. Sala plina ochi! Ne asteptam sa vedem un spectacol adevarat, cu muzica rock adevarata.

A inceput spectacolul, dupa citva timp, multi nefiind foarte multumiti de muzica. Au inceput huiduielile, fluieraturile. Oamenii de ordine nu mai stiau ce sa faca.

Ca sa-i impresioneze pe spectatori,(majoritatea tineri) Cornel Fugaru si inca vreo doi componenti ai trupei, s-a tavalit pe  jos, continuind sa cinte la chitari.  Atunci sa fi auzit huiduieli  si injuraturi. Ba unii au inceput sa arunce cu rosii spre scena.  Spectacolul s-a oprit,multi iesind din sala  si plecind acasa, printre care si eu. In ziua urmatoare , am aflat ca dupa circa o ora, spectacolul, sa reluat, in sala  fiind mai putin de jumatate din spectatori.

In anii '70 am mai avut parte de inca un spectacol de muzica rock, la fel de prost,  sustinut de o formatie(nu-i mai stiu numele) din Medias.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări