alcon Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Ce se intampla? Am auzit zilele trecute de a treia deraiere a mocăniţei si abia pe 19 August autorităţile din judeţul Maramureş au început un control la societatea responsabila. http://www.radiocluj.ro/2019/08/19/ancheta-la-societatea-care-administreaza-mocanita/ Link spre comentariu
PINTI Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Eu am fost acolo acum doua saptamani si am circulat cu ea. Se zdruncina din toate oasele. Totul se refera la banii incasati. Nu ai bilet rezervat prin Net sau telefon, poti cumpara bilet, nerervat , dar cu ceva inclus pentru stomac: o apa, un amarat de sandwich, o cafea. Si pretul variaza; 50/ 75/ 100. Totul este relativ. Panorama este excelenta!!!!!!! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Acum 4 minute, PINTI a spus: Eu am fost acolo acum doua saptamani si am circulat cu ea. Se zdruncina din toate oasele. Totul se refera la banii incasati. Nu ai bilet rezervat prin Net sau telefon, poti cumpara bilet, nerervat , dar cu ceva inclus pentru stomac: o apa, un amarat de sandwich, o cafea. Si pretul variaza; 50/ 75/ 100. Totul este relativ. Panorama este excelenta!!!!!!! Sau incîinit si maramuresenii! Doar stiti vorba! Investitie minima, profit maxim! : Link spre comentariu
dan cod Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Am fost și eu acum două săptămâni cu mocănița. Cu cea de la 9,30. Cea de la 9 a deraiat(din fericire puțin) așa că oprirea programată unde se putea manca s-a prelungit cu vreo o ora. Asta era joi. Duminica dupa s-a răsturnat una. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 (editat) Pai si mocanita-i tratata, ca si calu' țiganului, dupa principiul: apă, paie și bătaie! Editat August 21, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Sharky Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 ghinionul tiganului, cand in sfarsit si-a invatat calul sa traiasca fara mancare, dupa cateva zile calu a murit. Link spre comentariu
Postări Recomandate