Vizitator Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Eu folosesc 6LP3146 la multimetrele cu 9v , se gaseste la unul din magazinele cu de toate . La UT33D , folosit zilnic ( utilizare moderata ) tine aprox 10-12 luni . Link spre comentariu
Stefan Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 (editat) Am desfăcut și eu Tronicul dar mare lucru nu am văzut în el. L-am desfăcut destul de ușor pe al meu dar șuruburile parca aveau cap U. l.e: acum se vad pozele Editat August 29, 2019 de Stefan Link spre comentariu
gauss Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 (editat) Nici intr - al meu nu e mare lucru ... , e aproape gol . Sau nu ? ... Bine ca se vad foto , daca or fi intregi ! La alea de pe card , din aparat , mai apare cate - o rezistenta , cate - un tranzistor , pe ici - colo . Am si scris , judeca si apreciaza fiecare ! Eu m - am tinut de cuvant ( sau macar incerc ) . Editat August 29, 2019 de gauss Link spre comentariu
t-daniel Postat Septembrie 1, 2019 Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Facuta astazi in magazin, made in Germany si mai au pana in 2028. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 1, 2019 Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Eu folosesc de multa vreme marca indicata mai sus (Diall ) si Aerocell , pentru tot ce tine de baterii . Sunt mult peste marcile cu renume . Ca incarcatoare folosesc un Nitecore digicharger D2 , multivalent ,complet automat , un Energizer cu alimentare din USB pentru calatorii (R6 si R3 ) , un SONY BCG-34HC ( fast ,1400ma pe canal ) pentru R3 si R6 care suporta incarcare rapida si un Xtar MP1S , pentru lanterna . La zona de 9V folosesc inca bateriile mentionate si adaptoare cu traf acolo unde se poate . Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 (editat) A folosit cineva asa ceva? Par promitatoare dar adevarul este ca nu au costat prea mult. Editat Octombrie 3, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 (editat) La 01.09.2019 la 14:18, razvan-l1 a spus: Eu folosesc de multa vreme marca indicata mai sus (Diall ) Am scris mai sus de ele . . . . . . . Bateria de 9V , care tine cum am spus ,costa 6,25 ron . A nu se considera reclama , este realitate . . . . . Editat Octombrie 3, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Pai da, am inteles, dar mai sus apare o poza cu un set de baterii Varta si am crezut ca faci referire la Diall ca la o subcategoria a lui Varta. E prima data cand am luat asa ceva si macar sa nu ma trezesc ca-mi explodeaza si astea in mufa sau in vreun aparat mai scump precum termostatul/tensiometrul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Am in lanterne , aparate de masura ,telecomenzi ,osciloscop si alte aparate de prin casa si nu am avut probleme pana acum .R3 , R6 , 9V . Nu stiu ce origine are dar e mai de soi decat cele laudate . La 29.08.2019 la 13:57, razvan-l1 a spus: La UT33D , folosit zilnic ( utilizare moderata ) tine aprox 10-12 luni . Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Cum e posibil ca o baterie 6F22 9V să aibă la borne 9.5V? În condițiile în care la mine în termometru, utilizat cel puțin câteva ore, este de cel puțin un an și nu o am de noua (aparat SH) Pe laterala baterie scrie: E-BLOCK 6F22 9,0V. DAIMON W.GERMANY. Pe căpăcelul de jos scrie 08-01, probabil data de expirare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Tensiunea de 1,5V este pentru elementele Zn-C . Alcalinele au 1,58-1,61 V pe element cand sunt noi . Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Păi aia e curiozitatea în acest caz, e o baterie din ,,West Germany,, care nu mai este de 30 de ani.... Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 (editat) O să pun o poză cu bateria, e curios că e scris W.Germany dar sigur e fabricată după '89. Nu scrie dacă e ZincCarbon sau Alcalina, totuși eu o am de cel puțin un an și a fost utilizată. Chiar și alcalină dacă era să NU scadă tensiunea in acest interval de timp / folosire nu am mai văzut. Editat Octombrie 3, 2020 de Stefan Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 (editat) A pus neamţul electrolit mai concentrat probabil...când o ,,muri,, bateria, să o desfaci să vedem ce are înăuntru, poate ne facem şi noi nişte clone. Editat Octombrie 3, 2020 de validae Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 (editat) Am revenit cu pozele promise. Singura baterie asemănătoare găsită pe un site din DE http://www.profilm.de/fundus/13492.jpg Editat Octombrie 3, 2020 de Stefan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum