Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare FHD in HD

GOLOGAN

Postări Recomandate

1 oră în urmă, validae a spus:

Asta dovedeşte că oricâtă meserie ai şti, mereu se găseşte ceva de învăţat de la alţii.....

Exact , nu poti fii cel mai bun meserias ca oricind este cite o problema de-ti da batai mari de cap

Link spre comentariu
Acum 1 minut, iuliantv a spus:

mie mi se pare ilogic,fara vre-o modificare macar in menu service,nu vad cum sa merga

După mutarea celor două rezistențe am avut imagine.

După aceea am modificat  in service :

Din vesa in jeida si tipul de ecran pentru ca aveam imaginea răsturnată.

Link spre comentariu

Ieri am pus MB de HD in fhd, din 32f4000 in 32f5000, se muta R964 pe locul R955. (Se găsesc deasupra Quartz ului) Nici macar nu a trebuit să intru în service. 

@GOLOGAN daca erai atent deasupra cuplei LVDS e un grup de rezistente scrie pe ele "Sharp" "non sharp" și înca ceva, îmi scapă la ora asta, numai că indicatia smd-urilor e aiurea undeva în stânga acoperita puțin de o etichetă. Am mai văzut notațiile și pe MB de H5000. Am avut multe plăci noi de fhd iar vara asta cum a fost trăznită rău, mi-au venit câteva dar cu ecrane hd... Daca o puneai și pe aceea corect (rezistenta) mergea fara intrare in service. 

@iuliantv și totuși merge :)

samsung-samsung-ue32f4000aw-main-av-bn94-06546f-bn41-01955ajpg.image.1500x1289~4.jpg

Editat de YO9IGS
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări