GOLOGAN Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Bună ziua Am o placa BN41-02353B Donatorul a fost UE32J5600 Si doresc sa o montez pe un ecran HD Am lipit conector pentru cablu ldvs pe mb Am făcut cablul ldvs l-am testat (este ok) Dar nu functioneaza corect . Am incercat mai multe tipuri de ecran dar degeaba . Bănuiesc că rezoluția este prea mare. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra Multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 va trebuie un dump sau soft pentru acea placa cu display hd,cam greu de gasit Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 20, 2019 Autor Partajează Postat August 20, 2019 Va multumesc pentru raspuns Am sa caut Sincer nu știu ce ar trebui modificat De aceea am apelat la dumneavoastră. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 (editat) Uită-te comparativ intre placi cu atenție că sunt vreo două smduri care trebuie mutate. Am pus multe plăci de fhd pe HD fara sa modific softul. Trebuie sa fie un smd in zona cuplei pt ecran și încă unul in zona quartz-ului sau spi-ului Editat August 20, 2019 de YO9IGS Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 20, 2019 Autor Partajează Postat August 20, 2019 Nu am alta placa. Ecranul ete defect si vreau sa o pun pe un ecran HD Va rog frumos sa incercuiti ce ar trebui modificat Multumesc. Daca este nevoie mai fac si alte poze. O poza mai clara din zona SPI. https://we.tl/t-19dn8Q5xDE Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 20, 2019 Autor Partajează Postat August 20, 2019 Daca nu gasim mai am un BN41-01958B Link spre comentariu
iuliantv Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 (editat) Acum 1 oră, YO9IGS a spus: Uită-te comparativ intre placi cu atenție că sunt vreo două smduri care trebuie mutate. Am pus multe plăci de fhd pe HD fara sa modific softul. Trebuie sa fie un smd in zona cuplei pt ecran și încă unul in zona quartz-ului sau spi-ului tare m-as mira sa fie asa de usor,eu unul nu cred ,ca fara soft adecvat sa mearga,deci nu vad cum un ecran hd sa suporte o rezolutie fhd,doar daca displayul este hd ready si suporta rezolutie de full hd(cum spun unii in descriere,dar m-as mira sa fie adevarat)o placa hd ready posibil sa dea ceva pe un display fhd dar invers nu as crede,in cel mai bun caz softul din tv sa contina setari si pentru ecran hd ready,si placa montata pe un display fhd,accesat meniul service ,schimbat tipul de display in unul hd ready,si dupa montata placa pe displayul hd ready Editat August 20, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Acum 55 minute, iuliantv a spus: tare m-as mira sa fie asa de usor,eu unul nu cred ,ca fara soft adecvat sa mearga,deci nu vad cum un ecran hd sa suporte o rezolutie fhd,doar daca displayul este hd ready si suporta rezolutie de full hd(cum spun unii in descriere,dar m-as mira sa fie adevarat)o placa hd ready posibil sa dea ceva pe un display fhd dar invers nu as crede,in cel mai bun caz softul din tv sa contina setari si pentru ecran hd ready,si placa montata pe un display fhd,accesat meniul service ,schimbat tipul de display in unul hd ready,si dupa montata placa pe displayul hd ready Exact nu va merge fara soft sau deloc Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 @GOLOGAN, eu intotdeauna am avut placa defecta si am comparat cu cea de FHD. La majoritatea din seria F si H in zona quartului sau spi-ului exista doua rezistente, pe una scrie FHD pe una HD. Sunt si unele pe care nu scrie, de exemplu mb din H5000, are o rezistenta care trebuie mutata doua paduri mai sus, se gaseste langa RAM, dar nu poti sti care e daca nu ai si placa veche sa le poti compara. De exemplu ultima placa adaptata a fost dintr-un F6420 adaptata in F4500. Daca placa are loc pentru cupla de HD, VA MERGE CU SIGURANTA FARA NICI UN SOFT MODIFICAT. Am adaptat in felul acesta si MB-uri de LG. Inclusiv din leduri in lcd-uri. (cu modificari si in service mode). Daca nu ai o placa de HD, cauta poze pe internet detaliate sau roaga aici poate iti face cineva sa poti compara vizual. @iuliantv Nu pot sa cred ca n-ai adaptat niciodata o placa de FHD in HD @Florinel TV Contrazici practica 2 Link spre comentariu
iuliantv Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 (editat) 1 oră în urmă, YO9IGS a spus: @GOLOGAN, eu intotdeauna am avut placa defecta si am comparat cu cea de FHD. La majoritatea din seria F si H in zona quartului sau spi-ului exista doua rezistente, pe una scrie FHD pe una HD. Sunt si unele pe care nu scrie, de exemplu mb din H5000, are o rezistenta care trebuie mutata doua paduri mai sus, se gaseste langa RAM, dar nu poti sti care e daca nu ai si placa veche sa le poti compara. De exemplu ultima placa adaptata a fost dintr-un F6420 adaptata in F4500. Daca placa are loc pentru cupla de HD, VA MERGE CU SIGURANTA FARA NICI UN SOFT MODIFICAT. Am adaptat in felul acesta si MB-uri de LG. Inclusiv din leduri in lcd-uri. (cu modificari si in service mode). Daca nu ai o placa de HD, cauta poze pe internet detaliate sau roaga aici poate iti face cineva sa poti compara vizual. @iuliantv Nu pot sa cred ca n-ai adaptat niciodata o placa de FHD in HD @Florinel TV Contrazici practica @iuliantv Nu pot sa cred ca n-ai adaptat niciodata o placa de FHD in HD , chiar nu am adaptat Editat August 20, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
Gabriel_S Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 (editat) Acum 5 ore, GOLOGAN a spus: Daca nu gasim mai am un BN41-01958B La asta e mai simplu. Muti R939 pe locul R943, le găsești imediat în dreapta spi-ului iar indicațiile dedesubt, iar langa cupla lvds muti R1408 pe locul R1413. Placa asta am adaptat-o in F4500 Editat August 20, 2019 de YO9IGS 2 Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 20, 2019 Autor Partajează Postat August 20, 2019 (editat) Acum 4 ore, YO9IGS a spus: La asta e mai simplu. Muti R939 pe locul R943, le găsești imediat în dreapta spi-ului iar indicațiile dedesubt, iar langa cupla lvds muti R1408 pe locul R1413. Placa asta am adaptat-o in F4500 Multumesc frumos pentru ajutor. Am sa incerc. Editat August 21, 2019 de GOLOGAN 1 Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 24, 2019 Autor Partajează Postat August 24, 2019 (editat) Scuze pentru editare . Rog un moderator sa șteargă această postate . Multumesc Editat August 24, 2019 de GOLOGAN Link spre comentariu
GOLOGAN Postat August 24, 2019 Autor Partajează Postat August 24, 2019 Acum 4 minute, GOLOGAN a spus: Bună seara Astăzi mi-am facut timp pentru modificare. Am urmat indrumarile colegului YO9IGS si iata rezultatul. Multumesc încă o dată pentru ajutor. Link spre comentariu
validae Postat August 24, 2019 Partajează Postat August 24, 2019 Asta dovedeşte că oricâtă meserie ai şti, mereu se găseşte ceva de învăţat de la alţii..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum