ratza Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 (editat) Vreo 50-60 de euro. EDIT: Iote preţurile. https://www.go-thassos.gr/thassos-ferry-schedules-prices http://www.thassos-ferries.gr/en/tickets.php Editat August 21, 2019 de ratza Adăugat linkuri Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Am gasit o plaja micuta, poate nu e asa de populara ca altele, dar mie mi-a placut foarte mult. Notos ii zice. Are nisip fin, apa foarte curata si transparenta, o panta foarte lina de cativa zeci de metri pana sa iti ajunga apa la gat, pe margine pietre cu flora si fauna specifica. Ideala pentru privit pesti. Merge si cu si fara echipament. Va las partea cu pietre. E plin Google de imagini, daca mai doriti. https://youtu.be/XrjEipQQxQo Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Acum 2 ore, Director a spus: Am gasit o plaja micuta, poate nu e asa de populara ca altele, dar mie mi-a placut foarte mult. Notos ii zice. Are nisip fin, apa foarte curata si transparenta, o panta foarte lina de cativa zeci de metri pana sa iti ajunga apa la gat, pe margine pietre cu flora si fauna specifica. Ideala pentru privit pesti. Merge si cu si fara echipament. Va las partea cu pietre. E plin Google de imagini, daca mai doriti. https://youtu.be/XrjEipQQxQo Să ai grijă pe acolo ! Sigur sunt arici de mare in zona cu pietre in apa . Link spre comentariu
Vizitator Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 (editat) Au fost 2-3. Am avut incaltari. I-am vazut cu ochelarii de scufundari. 90% era o plaja cu nisip fin, coltisorul acela era cum se vede. Editat August 31, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 (editat) https://www.thassos-view.com/places/beaches/notos-beach Editat August 31, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Filmarea era prin zona incercuita. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Pe unde te-ai mai plimbat pe insulă , mulțumit de mâncare , de prețuri ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Am fost si pe partea estica si pe partea vestica, 80% din contur, pana in nord. La multe plaje, pana si pe la Marble, Giola, etc. Multumit si de peisaje si de preturi si de servire. Mai fusesem in Zakintos acum 2 ani. Stiam cum sunt oamenii si preturile. Acum sunt oe feribot. Ma asteapta lungul drum spre casa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2019 Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Pentru cei interesati, am mers 1830 km, dus-intors plus ce m-am mai plimbat pe-acolo. Combustibilul a costat in total 430 RON, am mers cu GPL si 150km pe benzina. Taxe 375 RON 2x(pod, autostrada, feribot,vignieta Bg). Total 805 RON/1830km, aprox. 170 euro. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2019 Partajează Postat Septembrie 3, 2019 La 31.08.2019 la 11:59, Director a spus: Am fost si pe partea estica si pe partea vestica, 80% din contur, pana in nord. La multe plaje, pana si pe la Marble, Giola, etc. Multumit si de peisaje si de preturi si de servire. Mai fusesem in Zakintos acum 2 ani. Stiam cum sunt oamenii si preturile. Acum sunt oe feribot. Ma asteapta lungul drum spre casa. Ati putea face o comparatie generala (servicii, preturi, etc) GR vs RO d.p.v al litoralului? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 (editat) E a doua oara cand ma duc in Grecia. Pentru mine, distantele sunt cam aceleasi (in tara vs in Grecia). Am fost si in tara. Costul unei vacante in Grecia este mai mic decat pentru una in tara. Acolo prefer cazarea la un studio, un fel de garsoniera. Au baie si chicineta in camera. Poti sa mai gatesti, sa mai incalzesti, sa iei de la supermarket si sa iti faci in camera. O masa costa cam 10-12-15 euro si de regula pleaca 2 persoane satule. Asta daca nu vrei cine stie ce specialitati in cantitati mici si bauturi scumpe. Pe langa masa, cat timp astepti, mai primesti fie ceva la inceput, fie un desert, din partea casei. Mai toti fac asa. Odata au venit cu niste prajituri, cu artificii, frumoasa prezentarea, nici n-am stiut ca sunt pentru noi. Nu le ceruseram, nu le asteptam. La cazare nu ii vezi, nu deranjeaza. Fac ordine in lipsa ta. Preturile la unele produse in market sunt ca pe la noi. 6-7 euro kg de carne, 2 euro 10 oua, la alte produse se pastreaza o oarecare paritate. Ce iei cu 1 leu la noi, iei cu un euro la ei. Combustibilul e mai ieftin la bulgari. In Grecia, pe continent de la 0.77 gpl-ul, pe insula 0,99 euro pe litru. Preturile se gasesc online si poti planifica alimentarile. Au peisaje frumoase. De regula, muntele se intalneste cu marea. La noi, e o campie/podis cel mult. Nu e mizerie, nu vin tot felul de colorati cu alba-neagra. 80% erau romani si bulgari pe-acolo. Apa curata, transparenta, nisipuri fine, sezlonguri gratis daca consumi de minimum 6-8 euro de la ei. Am vazut si cu bani, fara comanda de bauturi. 2 euro pe sezlong, 2 euro pe umbrela. Se sta si cu prosoape, n-au o greata ca la noi. Editat Septembrie 4, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 De curiozitate, au reparat bucata aia de autostradă de lîngă Dupniţa, unde a fost incendiul? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 (editat) Se circula. Sunt devieri de pe un sens pe altul. Pod in reparatii. Se merge cu 50-70 Km/h pe portiuni de cateva sute de metrii, oricum sicanele sunt pe cativa km, sub 5. Editat Septembrie 4, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum