Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalare video-interfon

victordascalescu54

Postări Recomandate

Salut, m-am apucat sa finalizez instalarea Video-Interfonului de la domiciliu.

Am un post exterior cu unitate Well VDPC-F02GY-WL cu 4 fire si doua posturi interioare cu display de 7'' tot Well VDPM-DRAGONFLY-WL  cu 4 fire si actionare deschidere poarta. As mai avea nevoie de 2 posturi interioare simple gen telefon dar cei de la Well nu au asa ceva, asa ca m-am orientata la ceva tot cu 4 fire de la Commax si anume unitatea DP-SS.

Din pacate, nimeni de la cele doua firme nu m-a putut lamuri daca sunt compatibile sau sa-mi dea o solutie de cablare.

Am respectuasa rugaminte, daca pot fi ajutat de cineva care sa  lamureasca acest aspect sau sa-mi dea solutia de cablare.

Multumesc anticipat

118276WOP-Q-30.jpg

VDPM-SPOOKFISH-WL-3WOP-Q-30.jpg

s-l1600 (1).jpg

s-l1600.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• victordascalescu54

6

• stefan94stefan

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La postul exterior se mai pot conecta inca doua telefoane ? Ca presupun ca de la exterior aveti nevoie ca acele 2 telefoane sa fie conectate .

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu
Acum 1 oră, stefan94stefan a spus:

La postul exterior se mai pot conecta inca doua telefoane ? Ca presupun ca de la exterior aveti nevoie ca acele 2 telefoane sa fie conectate .

In general am observat ca se leaga in paralel toti receptorii. Eu trebuie sa leg in plus fata de cele doua unitati video inca doua telefoane.

Cablare unitate externa la doua unitati video interne.pdf

Link spre comentariu

Si daca luati semnal de la ultimul receptor video si legati in paralel cele doua receptoare nu se poate ? Ca vad ca ambele au cam aceeasi conexiuni alimentare si cele doua borne rx,tx . 

Am lucrat ceva timp cu Commax dar doar stand-alone .

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu

La prima vedere asa ar trebui sa fac, totusi sunt obisnuit sa merg la sigur si fara o schema, nu prea am habar de ce si cum functioneaza, in special partea de actionare/deschidere a portii.

Link spre comentariu

Partea ce actionare deschidere a portii este doar un contact NC (Normal Close) sau NO(normal open)  deci nu are ce sa se intample . 

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu

Acolo este nevoie doar de un impuls,  dar sunt 4 fire, Masa, +, Video, poarta (la terminalul video) la cel audio cum o fi? ca vad mai mult de 4 contacte....

Link spre comentariu

Cred ca nu se imperecheaza pentru ca nu are decat iesiri de monitor si cele patru fire sunt alimentare video si audio . Mai are cumva vreo alta iesire separata ? 

Link spre comentariu
Acum 46 minute, stefan94stefan a spus:

Cred ca nu se imperecheaza pentru ca nu are decat iesiri de monitor si cele patru fire sunt alimentare video si audio . Mai are cumva vreo alta iesire separata ? 

scan0002.jpg

Editat de victordascalescu54
Link spre comentariu

Bun si daca mai luati cate un semnal doar pt convorbire si deblocare si alimentare de la postul exterior in paralel nu este in regula ? Sau daca aveti doua posturi exterioare un semnal pt un post interior si de la al doilea post alt semnal pt celalat post .

Link spre comentariu
Acum 34 minute, stefan94stefan a spus:

Bun si daca mai luati cate un semnal doar pt convorbire si deblocare si alimentare de la postul exterior in paralel nu este in regula ? Sau daca aveti doua posturi exterioare un semnal pt un post interior si de la al doilea post alt semnal pt celalat post .

Pai nu erau toate in paralel.....sau ca si cum ar fi slave

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări